Dior schoonmaken

Dior schoonmaken, direct resultaat en langer mooi! bestellen
Bestel direct »
Coat & Shine is bekend van:

Waarom Dior schoonmaken met Coat & Shine?

U geeft om uw Dior, net als wij! Beleef daarom nu de meest veilige en innovatieve manier van Dior schoonmaken. Coat & Shine heeft een directe werking en zo ziet u terwijl u uw Dior schoonmaakt, dat uw sieraad direct haar glans terug krijgt. Coat & Shine maakt uw Dior weer helemaal schoon en glanzend zonder deze aan te tasten zoals een polijstmiddel dat wel doet. Daarnaast bevat Coat & Shine nog een unieke formule; het maakt uw Dior niet alleen vrij van de doffe en de zwarte laag maar brengt ook nog een voor het oog onzichtbare beschermende laag aan dat is gebaseerd op nanotechnologie. Hierdoor krijgt het zwavel geen kans en blijft uw Dior voor een lange tijd beschermt.

Veilig & langer mooi

Veilig voor uw dior: reinigt uw sieraad zonder schurende werking. Je kunt zo gerust waardevolle sieraden zoals een erfstuk of trouwring schoonmaken.

De toegevoegde onzichtbare laag geeft nog eens extra bescherming zodat u langer kunt genieten van mooie sieraden.


Voor alle metalen

Voor zowel goud, zilver, koper en zelfs gerhodineerde, verzilverde- en vergulde sieraden. Één product voor alle metalen bespaart u ruimte in uw kastje en hoeft u niet na te denken met welk middel u uw dior schoonmaakt.


Slechts 1 druppel

Erg duurzaam: Zo blijft de verpakking erg handzaam en heeft u slechts 1 druppeltje nodig voor een ring. U kunt zo wel meer dan 40 poetsbeurten doen met 1 verpakking en spaart u hierdoor ook het milieu.


Direct resultaat

Brengt uw dior direct weer op glans. Zo kunt u nog snel even uw sieraad oppoetsen voordat u naar het feest of die belangrijke afspraak gaat.

Wat houdt Dior schoonmaken in en wat zijn de gevolgen?

dior schoonmakenIn de lucht zit zwavel, wat er voor zorgt dat uw Dior snel dof en vies word. Als u uw Dior schoonmaakt met een reguleer schoonmaak- of polijst-middel dan wordt uw Dior aangetast. Tevens dient u uw Dior met regelmaat schoon te maken omdat de aanslag blijft terugkeren. Daarnaast neemt door het te vaak schoonmaken en polijsten ook de waarde van uw Dior af. Stelt u zich eens voor dat u door een verkeerde schoonmaak methode uw trouwring of geërfde sieraad blijvend beschadigd. Start met het veilig schoonmaken en bescherm uw sieraad tegen zwavel en dofheid. Coat & Shine - Uit liefde voor uw sieraden!
Voor

Dof, geoxideerd en onbeschermd.
dior schoonmaken

Na

Behandeld met Coat & Shine: Glanzend, beschermd en vrij van oxide.Over Dior

Het bedrijf werd in 1946 opgericht door ontwerper Christian Dior. Het ontwerpt en verkoopt momenteel lederwaren, mode-accessoires, schoenen, sieraden, uurwerken, parfums, make-up en huidverzorgingsproducten, terwijl het ook zijn traditie als maker van haute-couture onder de Christian Dior Couture-divisie behoudt. Het Christian Dior-label blijft grotendeels voor het aanbod van vrouwen, hoewel het bedrijf ook de Dior Homme-divisie voor heren en het baby Dior-label voor kinderkleding beheert. Producten worden verkocht in zijn hele portfolio van winkels wereldwijd, evenals via zijn online winkel.

Hoe Dior schoonmaken met Coat & Shine?

In 3 stappen uw Dior weer laten glimmen en beschermen door uw Dior schoon te maken met Coat & Shine.Stap 1

Doe enkele druppels op de gratis meegeleverde Coat & Shine microvezeldoek.

Stap 2

Poets uw dior tot de aanslag is verdwenen en het weer opnieuw glanst. U ziet direct verschil!

Stap 3

Laat de unieke beschermlaag 1 minuut inwerken op uw dior. Time to shine!

Wat klanten zeggen over Dior schoonmaken met Coat & Shine:

Ervaringen en meningen van onze klanten die hun Dior hebben schoongemaakt met Coat & Shine.


De waardering van Coat & Shine bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 52 beoordelingen.

Natachja van der Slot - Zoetermeer

Snelle levering van het product. Ik ben er ook erg blij mee. Ik ben gelijk aan de slag gegaan met het oppoetsen van mijn sieraden. Zwarte aanslag op mijn sieraden verdween als sneeuw voor de zon. Binnen een mum van tijd was alles schoon en glanzend. Heb het ook op bijoux uitgeprobeerd en zelfs die zijn weer mooi geworden. Dat had ik niet verwacht eerlijk gezegd.
Alex Tomassen - Amersfoort

Coat & Shine is een heel goed product. Na het poetsen van bijv. een zilveren ring glimt deze je weer tegemoet. Bovendien heb je er maar heel weinig van nodig, dus je doet best lang met een flesje coat & shine.
Martin Kappinga - Groningen

Kwam Coat & Shine tegen op het web toen ik een middel zocht om mijn Buddha to Buddha armband te poetsen. Gekocht, gebruikt en prachtig resultaat.
W Hoekema - Vlaardingen

Het koper is heel mooi schoon geworden en het ziet er weer heel mooi glimmend uit ! Nu hoop ik maar dat het voor lange tijd zo blijft !!!!!
Juwelier van Rooij - Kaatsheuvel

Werkt perfect op zowel goud als zilver!! blijft langer mooi....zou wel graag een groter flesje willen bestellen.
Marcia Hulst - Vlaardingen

Zeer snelle levering en de coat en shine werkt perfect om je Josh sieraden weer te laten stralen!! Aanrader!!
Bestel direct  »

Vragen en Antwoorden over Dior reinigen met Coat & Shine:Is Coat & Shine een polijstmiddel?

Nee, de unieke formule van Coat & Shine reinigt en beschermt uw sieraden juist zonder deze te polijsten of aan te tasten zoals andere poetsmiddelen dat wel doen. Zo blijft de waarde van uw sieraden optimaal.


Werkt Coat & Shine ook op bewerkte sieraden?

Jazeker, Coat & Shine is geschikt voor alle metalen, dus zo ook onder andere; gerhodineerde, verzilverde- en vergulde sieraden.


Kan ik Coat & Shine ook eerst even testen?

Ja, vraag uw lokale juwelier voor een gratis demonstratie. Zo kunt u direct het effect van Coat & Shine ervaren voor uw eigen sieraden.

Coat & Shine is ook verkrijgbaar bij: