Eddie Borgo schoonmaken

Eddie Borgo schoonmaken, direct resultaat en langer mooi! bestellen
Coat & Shine is bekend van:

Waarom Eddie Borgo schoonmaken met Coat & Shine?

U geeft om uw Eddie Borgo, net als wij! Beleef daarom nu de meest veilige en innovatieve manier van Eddie Borgo schoonmaken. Coat & Shine heeft een directe werking en zo ziet u terwijl u uw Eddie Borgo schoonmaakt, dat uw sieraad direct haar glans terug krijgt. Coat & Shine maakt uw Eddie Borgo weer helemaal schoon en glanzend zonder deze aan te tasten zoals een polijstmiddel dat wel doet. Daarnaast bevat Coat & Shine nog een unieke formule; het maakt uw Eddie Borgo niet alleen vrij van de doffe en de zwarte laag maar brengt ook nog een voor het oog onzichtbare beschermende laag aan dat is gebaseerd op nanotechnologie. Hierdoor krijgt het zwavel geen kans en blijft uw Eddie Borgo voor een lange tijd beschermt.

Veilig & langer mooi

Veilig voor uw eddie-borgo: reinigt uw sieraad zonder schurende werking. Je kunt zo gerust waardevolle sieraden zoals een erfstuk of trouwring schoonmaken.

De toegevoegde onzichtbare laag geeft nog eens extra bescherming zodat u langer kunt genieten van mooie sieraden.


Voor alle metalen

Voor zowel goud, zilver, koper en zelfs gerhodineerde, verzilverde- en vergulde sieraden. Één product voor alle metalen bespaart u ruimte in uw kastje en hoeft u niet na te denken met welk middel u uw eddie-borgo schoonmaakt.


Slechts 1 druppel

Erg duurzaam: Zo blijft de verpakking erg handzaam en heeft u slechts 1 druppeltje nodig voor een ring. U kunt zo wel meer dan 40 poetsbeurten doen met 1 verpakking en spaart u hierdoor ook het milieu.


Direct resultaat

Brengt uw eddie-borgo direct weer op glans. Zo kunt u nog snel even uw sieraad oppoetsen voordat u naar het feest of die belangrijke afspraak gaat.

Wat houdt Eddie Borgo schoonmaken in en wat zijn de gevolgen?

eddie-borgo schoonmakenIn de lucht zit zwavel, wat er voor zorgt dat uw Eddie Borgo snel dof en vies word. Als u uw Eddie Borgo schoonmaakt met een reguleer schoonmaak- of polijst-middel dan wordt uw Eddie Borgo aangetast. Tevens dient u uw Eddie Borgo met regelmaat schoon te maken omdat de aanslag blijft terugkeren. Daarnaast neemt door het te vaak schoonmaken en polijsten ook de waarde van uw Eddie Borgo af. Stelt u zich eens voor dat u door een verkeerde schoonmaak methode uw trouwring of geërfde sieraad blijvend beschadigd. Start met het veilig schoonmaken en bescherm uw sieraad tegen zwavel en dofheid. Coat & Shine - Uit liefde voor uw sieraden!
Voor

Dof, geoxideerd en onbeschermd.
eddie-borgo schoonmaken

Na

Behandeld met Coat & Shine: Glanzend, beschermd en vrij van oxide.Over Eddie Borgo

Eddie Borgo begon zijn verkenning op het gebied van versieringen op de universiteit. Hij ontwikkelde op dat moment zijn baanbrekende perspectief. Hij ontwikkelde een grote fascinatie voor het ontdekken van de symboliek in sieraden. Toen hij begon met het maken van sieraden voor een select aantal stylisten en redacteuren, kreeg hij al snel de opdracht om sieraden te scheppen voor Marchesa, Joseph Altuzarra en Schouler van Proenza. Hij heeft zijn collectie officieel gelanceerd in de lente / zomer van 2009. Laat Coat & Shine jouw Circo Jewellery sieraden weer mooi glanzen en beschermen zodat ze langer mooi blijven.

Hoe Eddie Borgo schoonmaken met Coat & Shine?

In 3 stappen uw Eddie Borgo weer laten glimmen en beschermen door uw Eddie Borgo schoon te maken met Coat & Shine.Stap 1

Doe enkele druppels op de gratis meegeleverde Coat & Shine microvezeldoek.

Stap 2

Poets uw eddie-borgo tot de aanslag is verdwenen en het weer opnieuw glanst. U ziet direct verschil!

Stap 3

Laat de unieke beschermlaag 1 minuut inwerken op uw eddie-borgo. Time to shine!

Wat klanten zeggen over Eddie Borgo schoonmaken met Coat & Shine:

Ervaringen en meningen van onze klanten die hun Eddie Borgo hebben schoongemaakt met Coat & Shine.


De waardering van Coat & Shine bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 42 reviews.


Vragen en Antwoorden over Eddie Borgo reinigen met Coat & Shine:Is Coat & Shine een polijstmiddel?

Nee, de unieke formule van Coat & Shine reinigt en beschermt uw sieraden juist zonder deze te polijsten of aan te tasten zoals andere poetsmiddelen dat wel doen. Zo blijft de waarde van uw sieraden optimaal.


Werkt Coat & Shine ook op bewerkte sieraden?

Jazeker, Coat & Shine is geschikt voor alle metalen, dus zo ook onder andere; gerhodineerde, verzilverde- en vergulde sieraden.


Kan ik Coat & Shine ook eerst even testen?

Ja, vraag uw lokale juwelier voor een gratis demonstratie. Zo kunt u direct het effect van Coat & Shine ervaren voor uw eigen sieraden.

Coat & Shine is ook verkrijgbaar bij: