Goud schoonmaken

Veilig Goud schoonmaken, direct resultaat en langer beschermd!


Waarom Goud schoonmaken met Coat & Shine™?

Doordat Coat & Shine™ een directe werking heeft ziet u terwijl u uw Goud schoonmaakt, dat uw Goud direct haar glans terug krijgt. Coat & Shine™ maakt uw Goud weer helemaal schoon en glanzend zonder deze aan te tasten zoals een polijstmiddel dat wel doet. Daarnaast bevat Coat & Shine™ nog een unieke formule; het maakt uw Goud niet alleen vrij van de doffe en de zwarte laag maar brengt ook nog een voor het oog onzichtbare beschermende laag aan dat is gebaseerd op nanotechnologie. Hierdoor krijgt het zwavel geen kans en blijft uw Goud voor een lange tijd beschermt.

goud schoonmaken

Wat houdt Goud schoonmaken in en wat zijn de gevolgen?

In de lucht zit zwavel, wat er voor zorgt dat uw Goud snel dof en vies word. Als u uw Goud schoonmaakt met een reguleer schoonmaak- of polijst-middel dan wordt uw Goud aangetast. Tevens dient u uw Goud met regelmaat schoon te maken omdat de aanslag blijft terugkeren. Daarnaast neemt door het te vaak schoonmaken en polijsten ook de waarde van uw Goud af. Stelt u zich eens voor dat u door een verkeerde schoonmaak methode uw trouwring of geërfde sieraad blijvend beschadigd. Start met het veilig schoonmaken en bescherm uw sieraad tegen zwavel en dofheid. Coat & Shine - Uit liefde voor uw sieraden!


Voor

Dof, geoxideerd en onbeschermd.
goud schoonmaken

Na

Behandeld met Coat & Shine: Glanzend, beschermd en vrij van oxide.


Zuiver goud behoort tot de edelmetalen en is een zacht en dicht metaal. Voor het goud gebruikt kan worden dient het gezuiverd te worden en voor de meeste doeleinden wordt het gelegeerd met andere materialen om het harder te maken. De zuiverheid van goud voor sieraden wordt gemeten in karaat. Zuiver goud staat gelijk aan 24 karaat. Veel voorkomende zuiverheidsgraden in Nederland zijn 14 karaat (58,3% goud), 18 karaat (75%) en 22 karaat (91,7%). De glans en de waarde van goud maakt het een gewild metaal voor sieraden. Goud wordt vaak gebruikt voor ringen, armbanden, horloges, kettingen, oorbellen en andere sieraden. Goud wordt vaak dof en verliest hierdoor haar uitstraling. Wees dit voor en bescherm het goud met Coat & Shine™

Coat & Shine is bekend van:

bolwebwinkelkeurmerkenmodetvdejuwelier

Wat klanten zeggen over Goud schoonmaken met Coat & Shine™:

Ervaringen en meningen van onze klanten die hun Goud hebben schoongemaakt met Coat & Shine™.


Coat & Shine™ bestellen

Probeer Coat & Shine™ GRATIS bij uw lokale juwelier:

Vragen en Antwoorden over Goud reinigen met Coat & Shine™:Is Coat & Shine een polijstmiddel?

Nee, de unieke formule van Coat & Shine reinigt en beschermt uw sieraden juist zonder deze te polijsten of aan te tasten zoals andere poetsmiddelen dat wel doen. Zo blijft de waarde van uw sieraden optimaal.


Werkt Coat & Shine ook op bewerkte sieraden?

Jazeker, Coat & Shine is geschikt voor alle metalen, dus zo ook onder andere; gerhodineerde, verzilverde- en vergulde sieraden.


Kan ik Coat & Shine ook eerst even testen?

Ja, vraag uw lokale juwelier voor een gratis demonstratie. Zo kunt u direct het effect van Coat & Shine ervaren voor uw eigen sieraden.

Bestel Coat & Shine™ tijdelijk met 20% korting:Coat & Shine is ook verkrijgbaar bij:

Kameleon SieradenLeslee.nlH&H LifestyleJuwelier VertoJuwelier Arie De KoningJuwelier KeenLuitjens JuwelierJ&B van Ark JuwelierTopdealer