Goud schoonmaken met soda

Goud schoonmaken, direct resultaat en langer mooi! bestellen
Coat & Shine is bekend van:

Wat houdt Goud schoonmaken met soda in en wat zijn de gevolgen?

goud schoonmaken_met

In de lucht zit zwavel, wat er voor zorgt dat het Goud snel dof en vies word. Als u het Goud schoonmaakt met soda dan wordt het Goud aangetast. Tevens dient u het Goud met regelmaat schoon te maken met soda omdat de aanslag blijft terugkeren. Daarnaast neemt door het te vaak schoonmaken met soda ook de waarde van het Goud af. U wilt liever een poetsmiddel dat veilig reinigt en ook nog eens beschermt voor een langer en mooier resultaat. Dus laat uit veiligheid voor uw Goud het soda aan de kant en gebruik het juiste poetsmiddel; Coat & Shine.


goud schoonmaken_met met soda

Waarom Goud schoonmaken met Coat & Shine in plaats van soda?

U geeft om uw Goud, net als wij! Beleef daarom nu de meest veilige en innovatieve manier van Goud schoonmaken. Coat & Shine heeft een directe werking en zo ziet u terwijl u uw Goud schoonmaakt, dat het Goud direct haar glans terug krijgt. Coat & Shine maakt het Goud weer helemaal schoon en glanzend zonder deze aan te tasten zoals soda dat wel doet. Daarnaast bevat Coat & Shine een unieke formule; het maakt het Goud niet alleen vrij van de doffe en de zwarte laag maar brengt ook nog een voor het oog onzichtbare beschermlaag aan dat is gebaseerd op nanotechnologie. Hierdoor krijgt het zwavel geen kans en blijft het Goud voor een lange tijd beschermt.
Voor

Dof, geoxideerd en onbeschermd.
goud schoonmaken_met

Na

Behandeld met Coat & Shine: Glanzend, beschermd en vrij van oxide.


Veilig & langer mooi

Veilig voor uw goud: reinigt uw sieraad zonder schurende werking. Je kunt zo gerust waardevolle sieraden zoals een erfstuk of trouwring schoonmaken.

De toegevoegde onzichtbare laag geeft nog eens extra bescherming zodat u langer kunt genieten van mooie sieraden.


Voor alle metalen

Voor zowel goud, zilver, koper en zelfs gerhodineerde, verzilverde- en vergulde sieraden. Één product voor alle metalen bespaart u ruimte in uw kastje en hoeft u niet na te denken met welk middel u uw goud schoonmaakt.


Slechts 1 druppel

Erg duurzaam: Zo blijft de verpakking erg handzaam en heeft u slechts 1 druppeltje nodig voor een ring. U kunt zo wel meer dan 40 poetsbeurten doen met 1 verpakking en spaart u hierdoor ook het milieu.


Direct resultaat

Brengt uw goud direct weer op glans. Zo kunt u nog snel even uw sieraad oppoetsen voordat u naar het feest of die belangrijke afspraak gaat.

Over Goud

Zuiver goud behoort tot de edelmetalen en is een zacht en dicht metaal. Voor het goud gebruikt kan worden dient het gezuiverd te worden en voor de meeste doeleinden wordt het gelegeerd met andere materialen om het harder te maken. De zuiverheid van goud voor sieraden wordt gemeten in karaat. Zuiver goud staat gelijk aan 24 karaat. Veel voorkomende zuiverheidsgraden in Nederland zijn 14 karaat (58,3% goud), 18 karaat (75%) en 22 karaat (91,7%). De glans en de waarde van goud maakt het een gewild metaal voor sieraden. Goud wordt vaak gebruikt voor ringen, armbanden, horloges, colliers (kettingen), oorbellen en andere sieraden. Goud wordt vaak dof en verliest hierdoor haar uitstraling. Wees dit voor en bescherm het goud met Coat & Shine™

Coat & Shine bestellen

Hoe Goud schoonmaken met Coat & Shine?

In 3 stappen uw Goud weer laten glimmen en beschermen door uw Goud te schoonmaken met Coat & Shine.Stap 1

Doe enkele druppels op de gratis meegeleverde Coat & Shine microvezeldoek.

Stap 2

Poets uw goud tot de aanslag is verdwenen en het weer opnieuw glanst. U ziet direct verschil!

Stap 3

Laat de unieke beschermlaag 1 minuut inwerken op uw goud. Time to shine!

Wat klanten zeggen over Goud schoonmaken met Coat & Shine:

Ervaringen en meningen van onze klanten die hun Goud hebben schoongemaakt met Coat & Shine.


De waardering van Coat & Shine bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 42 reviews.Vragen en Antwoorden over Goud schoonmaken met Coat & Shine:

Veel gestelde vragen over Goud schoonmaken met Coat & Shine en de daarbij horende antwoorden.
Is Coat & Shine een polijstmiddel?

Nee, de unieke formule van Coat & Shine reinigt en beschermt uw sieraden juist zonder deze te polijsten of aan te tasten zoals andere poetsmiddelen dat wel doen. Zo blijft de waarde van uw sieraden optimaal.


Werkt Coat & Shine ook op bewerkte sieraden?

Jazeker, Coat & Shine is geschikt voor alle metalen, dus zo ook onder andere; gerhodineerde, verzilverde- en vergulde sieraden.


Kan ik Coat & Shine ook eerst even testen?

Ja, vraag uw lokale juwelier voor een gratis demonstratie. Zo kunt u direct het effect van Coat & Shine ervaren voor uw eigen sieraden.

Coat & Shine is ook verkrijgbaar bij: