Gouden creolen polijsten

Gouden creolen polijsten, direct resultaat en langer mooi! bestellen
Coat & Shine is bekend van:

Waarom Gouden creolen polijsten met Coat & Shine?

Door het polijsten van uw Gouden wordt er telkens weer een minuscuul klein laagje weg gepolijst. Hierdoor wordt uw Gouden creolen in feite beschadigd en verminderd de waarde ervan. Coat & Shine heeft een unieke formule waarbij uw Gouden niet wordt beschadigd maar het alleen de doffe aanslag verwijderd en uw Gouden weer opnieuw laat glanzen. Daarnaast brengt Coat & Shine een voor het oog onzichtbare beschermlaag aan dat is gebaseerd op nanotechnologie. Deze laag weerhoud de zwavel in de lucht ervan om uw Gouden creolen aan te tasten. Coat & Shine is veilig voor uw Gouden creolen en houdt uw Gouden creolen langer mooi. Dus ga niet langer uw Gouden creolen polijsten maar start met het schoonmaken van uw Gouden creolen met Coat & Shine.

Veilig & langer mooi

Veilig voor uw gouden: reinigt uw sieraad zonder schurende werking. Je kunt zo gerust waardevolle sieraden zoals een erfstuk of trouwring schoonmaken.

De toegevoegde onzichtbare laag geeft nog eens extra bescherming zodat u langer kunt genieten van mooie sieraden.


Voor alle metalen

Voor zowel goud, zilver, koper en zelfs gerhodineerde, verzilverde- en vergulde sieraden. Één product voor alle metalen bespaart u ruimte in uw kastje en hoeft u niet na te denken met welk middel u uw gouden schoonmaakt.


Slechts 1 druppel

Erg duurzaam: Zo blijft de verpakking erg handzaam en heeft u slechts 1 druppeltje nodig voor een ring. U kunt zo wel meer dan 40 poetsbeurten doen met 1 verpakking en spaart u hierdoor ook het milieu.


Direct resultaat

Brengt uw gouden direct weer op glans. Zo kunt u nog snel even uw sieraad oppoetsen voordat u naar het feest of die belangrijke afspraak gaat.

Wat houdt Gouden creolen polijsten in en wat zijn de gevolgen?

Bij het polijsten van uw Gouden creolen wordt het oppervlak van uw Gouden creolen glad en glanzend gemaakt waardoor uw Gouden creolen een sterk spiegelend effect verkrijgt.

Maar let op: Als uw Gouden creolen onder een sterke microscoop wordt bezien, vertoont het oppervlak sterke pieken en dalen. Door Gouden creolen polijsten worden de pieken steeds verder weg gepolijst totdat deze bijna vlak of sterk afgerond zijn. Het polijstproces begint met grof schuren, en door met steeds fijner schuurmateriaal of polijstmiddel te werken wordt de oppervlakte steeds gladder gemaakt. Het gevolg hiervan is dat uw Gouden creolen dunner wordt en dus sneller beschadigd en minder waard zal zijn. Met name bij vergulde en verzilverde sieraden is polijsten een verhoogd risico.

Over Gouden

Zuiver goud behoort tot de edelmetalen en is een zacht en dicht metaal. Voor het goud gebruikt kan worden dient het gezuiverd te worden en voor de meeste doeleinden wordt het gelegeerd met andere materialen om het harder te maken. De zuiverheid van goud voor sieraden wordt gemeten in karaat. Zuiver goud staat gelijk aan 24 karaat. Veel voorkomende zuiverheidsgraden in Nederland zijn 14 karaat (58,3% goud), 18 karaat (75%) en 22 karaat (91,7%). De glans en de waarde van goud maakt het een gewild metaal voor sieraden. Goud wordt vaak gebruikt voor ringen, armbanden, horloges, colliers (kettingen), oorbellen en andere sieraden.

Hoe Gouden creolen polijsten met Coat & Shine?

In 3 stappen uw Gouden creolen weer laten glimmen en beschermen door uw Gouden creolen te polijsten met Coat & Shine.Stap 1

Doe enkele druppels op de gratis meegeleverde Coat & Shine microvezeldoek.

Stap 2

Poets uw gouden creolen tot de aanslag is verdwenen en het weer opnieuw glanst. U ziet direct verschil!

Stap 3

Laat de unieke beschermlaag 1 minuut inwerken op uw gouden creolen. Time to shine!
Coat & Shine bestellen

Wat klanten zeggen over Gouden creolen polijsten met Coat & Shine:

Ervaringen en meningen van onze klanten die hun Gouden hebben gereinigd met Coat & Shine.


De waardering van Coat & Shine bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 42 reviews.Vragen en Antwoorden over Gouden creolen polijsten met Coat & Shine:

Veel gestelde vragen over Gouden creolen polijsten met Coat & Shine en de daarbij horende antwoorden.
Is Coat & Shine een polijstmiddel?

Nee, de unieke formule van Coat & Shine reinigt en beschermt uw sieraden juist zonder deze te polijsten of aan te tasten zoals andere poetsmiddelen dat wel doen. Zo blijft de waarde van uw sieraden optimaal.


Werkt Coat & Shine ook op bewerkte sieraden?

Jazeker, Coat & Shine is geschikt voor alle metalen, dus zo ook onder andere; gerhodineerde, verzilverde- en vergulde sieraden.


Kan ik Coat & Shine ook eerst even testen?

Ja, vraag uw lokale juwelier voor een gratis demonstratie. Zo kunt u direct het effect van Coat & Shine ervaren voor uw eigen sieraden.

Coat & Shine is ook verkrijgbaar bij: