Gouden zwangerschapsbel schoonmaken

Gouden zwangerschapsbel schoonmaken, direct resultaat en langer mooi! bestellen
Coat & Shine is bekend van:

Waarom Gouden zwangerschapsbel schoonmaken met Coat & Shine?

U geeft om uw Gouden, net als wij! Beleef daarom nu de meest veilige en innovatieve manier van Gouden schoonmaken. Coat & Shine heeft een directe werking en zo ziet u terwijl u uw Gouden schoonmaakt, dat het Gouden zwangerschapsbel direct haar glans terug krijgt. Coat & Shine maakt het Gouden zwangerschapsbel weer helemaal schoon en glanzend zonder deze aan te tasten zoals een polijstmiddel dat wel doet. Daarnaast bevat Coat & Shine een unieke formule; het maakt uw Gouden zwangerschapsbel niet alleen vrij van de doffe en de zwarte laag maar brengt ook nog een voor het oog onzichtbare beschermlaag aan dat is gebaseerd op nanotechnologie. Hierdoor krijgt het zwavel geen kans en blijft uw Gouden zwangerschapsbel voor een lange tijd beschermt.

Veilig & langer mooi

Veilig voor uw gouden: reinigt uw sieraad zonder schurende werking. Je kunt zo gerust waardevolle sieraden zoals een erfstuk of trouwring schoonmaken.

De toegevoegde onzichtbare laag geeft nog eens extra bescherming zodat u langer kunt genieten van mooie sieraden.


Voor alle metalen

Voor zowel goud, zilver, koper en zelfs gerhodineerde, verzilverde- en vergulde sieraden. Één product voor alle metalen bespaart u ruimte in uw kastje en hoeft u niet na te denken met welk middel u uw gouden schoonmaakt.


Slechts 1 druppel

Erg duurzaam: Zo blijft de verpakking erg handzaam en heeft u slechts 1 druppeltje nodig voor een ring. U kunt zo wel meer dan 40 poetsbeurten doen met 1 verpakking en spaart u hierdoor ook het milieu.


Direct resultaat

Brengt uw gouden direct weer op glans. Zo kunt u nog snel even uw sieraad oppoetsen voordat u naar het feest of die belangrijke afspraak gaat.

Wat houdt Gouden zwangerschapsbel schoonmaken in en wat zijn de gevolgen?

gouden schoonmaken_soort

In de lucht zit zwavel, wat er voor zorgt dat uw Gouden zwangerschapsbel snel dof en vies word. Als u uw Gouden zwangerschapsbel schoonmaakt met een reguleer schoonmaak- of polijst-middel dan wordt uw Gouden zwangerschapsbel aangetast. Tevens dient u uw Gouden zwangerschapsbel met regelmaat te schoonmaken omdat de aanslag blijft terugkeren. Daarnaast neemt door uw te vaak schoonmaken en polijsten ook de waarde van uw Gouden zwangerschapsbel af. Stelt u zich eens voor dat u door een verkeerde schoonmaak methode uw trouwring of geërfde sieraad blijvend beschadigd. Start met het veilig schoonmaken en bescherm uw sieraad tegen zwavel en dofheid. Coat & Shine - Uit liefde voor uw sieraden!
Voor

Dof, geoxideerd en onbeschermd.
gouden schoonmaken_soort

Na

Behandeld met Coat & Shine: Glanzend, beschermd en vrij van oxide.
Over Gouden

Zuiver goud behoort tot de edelmetalen en is een zacht en dicht metaal. Voor het goud gebruikt kan worden dient het gezuiverd te worden en voor de meeste doeleinden wordt het gelegeerd met andere materialen om het harder te maken. De zuiverheid van goud voor sieraden wordt gemeten in karaat. Zuiver goud staat gelijk aan 24 karaat. Veel voorkomende zuiverheidsgraden in Nederland zijn 14 karaat (58,3% goud), 18 karaat (75%) en 22 karaat (91,7%). De glans en de waarde van goud maakt het een gewild metaal voor sieraden. Goud wordt vaak gebruikt voor ringen, armbanden, horloges, colliers (kettingen), oorbellen en andere sieraden.

Coat & Shine bestellen

Wat klanten zeggen over Gouden zwangerschapsbel schoonmaken met Coat & Shine:

Ervaringen en meningen van onze klanten die hun Gouden zwangerschapsbel hebben schoongemaakt met Coat & Shine.


De waardering van Coat & Shine bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 42 reviews.


Coat & Shine bestellen

Vragen en Antwoorden over Gouden zwangerschapsbel schoonmaken met Coat & Shine:

Veel gestelde vragen over Gouden zwangerschapsbel schoonmaken met Coat & Shine en de daarbij horende antwoorden.
Is Coat & Shine een polijstmiddel?

Nee, de unieke formule van Coat & Shine reinigt en beschermt uw sieraden juist zonder deze te polijsten of aan te tasten zoals andere poetsmiddelen dat wel doen. Zo blijft de waarde van uw sieraden optimaal.


Werkt Coat & Shine ook op bewerkte sieraden?

Jazeker, Coat & Shine is geschikt voor alle metalen, dus zo ook onder andere; gerhodineerde, verzilverde- en vergulde sieraden.


Kan ik Coat & Shine ook eerst even testen?

Ja, vraag uw lokale juwelier voor een gratis demonstratie. Zo kunt u direct het effect van Coat & Shine ervaren voor uw eigen sieraden.

Coat & Shine is ook verkrijgbaar bij: