Groothandel in innovatief Goudpoets

Speciaal voor iedereen die binnenblijft tijdens deze crisis 30% korting! Was goed je handen, maak je sieraden goed schoon en berg ze goed op. Wij wensen iedereen het beste en veel sterkte. Help elkaar en houd afstand.
Als groothandel leveren wij een zeer interessant, innovatief en bovendien zeer veilige Goudpoets. Laat uw klanten zien dat u het beste met hun Goud voor heeft.

Doordat Coat & Shine™ een directe werking heeft ziet u terwijl u de sieraden schoonmaakt met Coat & Shine Goudpoets, dat de sieraden direct haar glans terug krijgen. Coat & Shine Goudpoets maakt weer helemaal schoon en glanzend zonder Goud aan te tasten zoals een polijstmiddel dat wel doet. Daarnaast bevat Coat & Shine™ Goudpoets nog een unieke formule; het maakt Goud niet alleen vrij van de doffe en de zwarte laag maar brengt ook nog een voor het oog onzichtbare beschermende laag aan dat is gebaseerd op nanotechnologie. Hierdoor krijgt het zwavel geen kans en blijven de sieraden voor een lange tijd beschermt.

Inhoud:

• 25x Coat & Shine™ 30ml flacons +GRATIS microvezeldoek

Waarom:

Veilig voor sieraden (geen polijstende werking)
Voor alle metalen (dus niet alleen Goud)
Langdurige bescherming (nanotechnologie)
Slechts enkele druppels nodig
Direct resultaat

Extra:

Biedt uw klanten een veilig poetsmiddel
Met Coat & Shine™ bent u innovatief
Wij sturen onze bezoekers naar uw winkel
Gratis extra reclame via Social Media
Eerste display op no-cure-no-pay plaatsing

Inlog aanvragen & prijzen bekijken »


Zuiver goud behoort tot de edelmetalen en is een zacht en dicht metaal. Voor het goud gebruikt kan worden dient het gezuiverd te worden en voor de meeste doeleinden wordt het gelegeerd met andere materialen om het harder te maken. De zuiverheid van goud voor sieraden wordt gemeten in karaat. Zuiver goud staat gelijk aan 24 karaat. Veel voorkomende zuiverheidsgraden in Nederland zijn 14 karaat (58,3% goud), 18 karaat (75%) en 22 karaat (91,7%). De glans en de waarde van goud maakt het een gewild metaal voor sieraden. Goud wordt vaak gebruikt voor ringen, armbanden, horloges, colliers (kettingen), oorbellen en andere sieraden. Goud wordt vaak dof en verliest hierdoor haar uitstraling. Wees dit voor en bescherm het goud met Coat & Shine™


Coat & Shine is ook verkrijgbaar bij: