Groothandel in innovatief Koperpoets

Speciaal voor iedereen die binnenblijft tijdens deze crisis 30% korting! Was goed je handen, maak je sieraden goed schoon en berg ze goed op. Wij wensen iedereen het beste en veel sterkte. Help elkaar en houd afstand.
Als groothandel leveren wij een zeer interessant, innovatief en bovendien zeer veilige Koperpoets. Laat uw klanten zien dat u het beste met hun Koper voor heeft.

Doordat Coat & Shine™ een directe werking heeft ziet u terwijl u de sieraden schoonmaakt met Coat & Shine Koperpoets, dat de sieraden direct haar glans terug krijgen. Coat & Shine Koperpoets maakt weer helemaal schoon en glanzend zonder Koper aan te tasten zoals een polijstmiddel dat wel doet. Daarnaast bevat Coat & Shine™ Koperpoets nog een unieke formule; het maakt Koper niet alleen vrij van de doffe en de zwarte laag maar brengt ook nog een voor het oog onzichtbare beschermende laag aan dat is gebaseerd op nanotechnologie. Hierdoor krijgt het zwavel geen kans en blijven de sieraden voor een lange tijd beschermt.

Inhoud:

• 25x Coat & Shine™ 30ml flacons +GRATIS microvezeldoek

Waarom:

Veilig voor sieraden (geen polijstende werking)
Voor alle metalen (dus niet alleen Koper)
Langdurige bescherming (nanotechnologie)
Slechts enkele druppels nodig
Direct resultaat

Extra:

Biedt uw klanten een veilig poetsmiddel
Met Coat & Shine™ bent u innovatief
Wij sturen onze bezoekers naar uw winkel
Gratis extra reclame via Social Media
Eerste display op no-cure-no-pay plaatsing

Inlog aanvragen & prijzen bekijken »


Koper wordt al eeuwen gebruikt om sieraden van te maken. Koper wordt vaak gebruikt voor ringen, armbanden, horloges, colliers (kettingen), oorbellen en andere sieraden. Het is een relatief zacht en vormbaar metaal, al is het steviger dan de edelmetalen goud en zilver en wordt het om die reden ook wel toegevoegd om deze metalen beter bewerkbaar te maken. Waar zilver en goud niet reageren op lucht en vochtigheid, doet koper dat wel. Wees dit voor en bescherm het koper met Coat & Shine™


Coat & Shine is ook verkrijgbaar bij: