Groothandel in innovatief Zilverpoets

Als groothandel leveren wij een zeer interessant, innovatief en bovendien zeer veilige Zilverpoets. Laat uw klanten zien dat u het beste met hun Zilver voor heeft.

Doordat Coat & Shine™ een directe werking heeft ziet u terwijl u de sieraden schoonmaakt met Coat & Shine Zilverpoets, dat de sieraden direct haar glans terug krijgen. Coat & Shine Zilverpoets maakt weer helemaal schoon en glanzend zonder Zilver aan te tasten zoals een polijstmiddel dat wel doet. Daarnaast bevat Coat & Shine™ Zilverpoets nog een unieke formule; het maakt Zilver niet alleen vrij van de doffe en de zwarte laag maar brengt ook nog een voor het oog onzichtbare beschermende laag aan dat is gebaseerd op nanotechnologie. Hierdoor krijgt het zwavel geen kans en blijven de sieraden voor een lange tijd beschermt.

Inhoud:

• 25x Coat & Shine™ 30ml flacons +GRATIS microvezeldoek

Waarom:

Veilig voor sieraden (geen polijstende werking)
Voor alle metalen (dus niet alleen Zilver)
Langdurige bescherming (nanotechnologie)
Slechts enkele druppels nodig
Direct resultaat

Extra:

Biedt uw klanten een veilig poetsmiddel
Met Coat & Shine™ bent u innovatief
Wij sturen onze bezoekers naar uw winkel
Gratis extra reclame via Social Media
Eerste display op no-cure-no-pay plaatsing

Inlog aanvragen & prijzen bekijken »


Zilver is een wit glanzend en vrij zacht metaal. Het is vrij zeldzaam een daardoor kostbaar. Zilver wordt vaak gebruikt voor ringen, armbanden, horloges, colliers (kettingen), oorbellen en andere sieraden. De glans van zilver maakt het een gewild metaal voor sieraden. Het metaal is stabiel in zuivere lucht en zuiver water, maar indien blootgesteld aan ozon of waterstofsulfide gaat het verkleuren. In het geval dat zilver met zwavel in aanraking komt vormt zich een zwarte laag (ook wel `zilversulfide` genoemd). Wees zilversulfide voor en bescherm het zilver met Coat & Shine™


Coat & Shine is ook verkrijgbaar bij:


Uw winkel hier?