Jacob Jensen schoonmaken

Jacob Jensen schoonmaken, direct resultaat en langer mooi! bestellen
Coat & Shine is bekend van:

Waarom Jacob Jensen schoonmaken met Coat & Shine?

U geeft om uw Jacob Jensen, net als wij! Beleef daarom nu de meest veilige en innovatieve manier van Jacob Jensen schoonmaken. Coat & Shine heeft een directe werking en zo ziet u terwijl u uw Jacob Jensen schoonmaakt, dat uw sieraad direct haar glans terug krijgt. Coat & Shine maakt uw Jacob Jensen weer helemaal schoon en glanzend zonder deze aan te tasten zoals een polijstmiddel dat wel doet. Daarnaast bevat Coat & Shine nog een unieke formule; het maakt uw Jacob Jensen niet alleen vrij van de doffe en de zwarte laag maar brengt ook nog een voor het oog onzichtbare beschermende laag aan dat is gebaseerd op nanotechnologie. Hierdoor krijgt het zwavel geen kans en blijft uw Jacob Jensen voor een lange tijd beschermt.

Veilig & langer mooi

Veilig voor uw jacob-jensen: reinigt uw sieraad zonder schurende werking. Je kunt zo gerust waardevolle sieraden zoals een erfstuk of trouwring schoonmaken.

De toegevoegde onzichtbare laag geeft nog eens extra bescherming zodat u langer kunt genieten van mooie sieraden.


Voor alle metalen

Voor zowel goud, zilver, koper en zelfs gerhodineerde, verzilverde- en vergulde sieraden. Één product voor alle metalen bespaart u ruimte in uw kastje en hoeft u niet na te denken met welk middel u uw jacob-jensen schoonmaakt.


Slechts 1 druppel

Erg duurzaam: Zo blijft de verpakking erg handzaam en heeft u slechts 1 druppeltje nodig voor een ring. U kunt zo wel meer dan 40 poetsbeurten doen met 1 verpakking en spaart u hierdoor ook het milieu.


Direct resultaat

Brengt uw jacob-jensen direct weer op glans. Zo kunt u nog snel even uw sieraad oppoetsen voordat u naar het feest of die belangrijke afspraak gaat.

Wat houdt Jacob Jensen schoonmaken in en wat zijn de gevolgen?

jacob-jensen schoonmakenIn de lucht zit zwavel, wat er voor zorgt dat uw Jacob Jensen snel dof en vies word. Als u uw Jacob Jensen schoonmaakt met een reguleer schoonmaak- of polijst-middel dan wordt uw Jacob Jensen aangetast. Tevens dient u uw Jacob Jensen met regelmaat schoon te maken omdat de aanslag blijft terugkeren. Daarnaast neemt door het te vaak schoonmaken en polijsten ook de waarde van uw Jacob Jensen af. Stelt u zich eens voor dat u door een verkeerde schoonmaak methode uw trouwring of geërfde sieraad blijvend beschadigd. Start met het veilig schoonmaken en bescherm uw sieraad tegen zwavel en dofheid. Coat & Shine - Uit liefde voor uw sieraden!
Voor

Dof, geoxideerd en onbeschermd.
jacob-jensen schoonmaken

Na

Behandeld met Coat & Shine: Glanzend, beschermd en vrij van oxide.Over Jacob Jensen

Jacob Jensen was een van de laatste grote Deense ontwerpers behorend tot het gouden tijdperk van de jaren 1950 bekend als Danish Modern. Hij was de eerste Deen die trainde als industrieel ontwerper en wordt beschouwd als een pionier in de Deense bedrijfsgeschiedenis. Tijdens de vroege jaren 60, voegde de Deense ontwerper Jacob Jensen de internationale en MAYA-stijlen samen in een unieke, ultramoderne ontwerptaal met een maximale aantrekkingskracht voor de consument. Hij noemde het "Anders maar niet vreemd" - een ontwerptaal die zich ontvouwde door 27 jaar samenwerking met de Deense producent van consumentenelektronica, Bang & Olufsen.

Sinds het midden van de jaren 80 is ontwerper Timothy Jacob Jensen doorgegaan met het verfijnen en evolueren van de samenvoeging van de internationale en MAYA-stijlen ontwikkeld door zijn vader, Jacob Jensen. Door de ontwerpstijl toe te passen op een aantal nieuwe gebieden en productcategorieën, is de oorspronkelijke bijna tweedimensionale grafische uitdrukking driedimensionaal geworden. Laat Coat & Shine jouw Jacob Jensen sieraden weer mooi glanzen en beschermen zodat ze langer mooi blijven.

Hoe Jacob Jensen schoonmaken met Coat & Shine?

In 3 stappen uw Jacob Jensen weer laten glimmen en beschermen door uw Jacob Jensen schoon te maken met Coat & Shine.Stap 1

Doe enkele druppels op de gratis meegeleverde Coat & Shine microvezeldoek.

Stap 2

Poets uw jacob-jensen tot de aanslag is verdwenen en het weer opnieuw glanst. U ziet direct verschil!

Stap 3

Laat de unieke beschermlaag 1 minuut inwerken op uw jacob-jensen. Time to shine!

Wat klanten zeggen over Jacob Jensen schoonmaken met Coat & Shine:

Ervaringen en meningen van onze klanten die hun Jacob Jensen hebben schoongemaakt met Coat & Shine.


De waardering van Coat & Shine at Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 42 reviews.


Vragen en Antwoorden over Jacob Jensen reinigen met Coat & Shine:Is Coat & Shine een polijstmiddel?

Nee, de unieke formule van Coat & Shine reinigt en beschermt uw sieraden juist zonder deze te polijsten of aan te tasten zoals andere poetsmiddelen dat wel doen. Zo blijft de waarde van uw sieraden optimaal.


Werkt Coat & Shine ook op bewerkte sieraden?

Jazeker, Coat & Shine is geschikt voor alle metalen, dus zo ook onder andere; gerhodineerde, verzilverde- en vergulde sieraden.


Kan ik Coat & Shine ook eerst even testen?

Ja, vraag uw lokale juwelier voor een gratis demonstratie. Zo kunt u direct het effect van Coat & Shine ervaren voor uw eigen sieraden.

Coat & Shine is ook verkrijgbaar bij: