Juwelier in Eindhoven

Veilig sieraden schoon laten maken met Coat & Shine™ bij uw juwelier in Eindhoven. bestellen
Bestel direct »
Speciaal voor iedereen die binnenblijft tijdens deze crisis 30% korting! Was goed je handen, maak je sieraden goed schoon en berg ze goed op. Wij wensen iedereen het beste en veel sterkte. Help elkaar en houd afstand.
Coat & Shine is bekend van:

Waarom uw sieraden laten schoonmaken met Coat & Shine bij uw juwelier in Eindhoven?

U geeft om uw Sieraden, net als wij! Beleef daarom nu de meest veilige en innovatieve manier van Sieraden schoonmaken. Coat & Shine heeft een directe werking en zo ziet u terwijl u uw Sieraden schoonmaakt, dat het Sieraden direct haar glans terug krijgt. Coat & Shine maakt het Sieraden weer helemaal schoon en glanzend zonder deze aan te tasten zoals een polijstmiddel dat wel doet. Daarnaast bevat Coat & Shine een unieke formule; het maakt het Sieraden niet alleen vrij van de doffe en de zwarte laag maar brengt ook nog een voor het oog onzichtbare beschermlaag aan dat is gebaseerd op nanotechnologie. Hierdoor krijgt het zwavel geen kans en blijft het Sieraden voor een lange tijd beschermt. Uw lokale juwelier in Eindhoven biedt u de kans om Coat & Shine GRATIS uit te proberen.

Veilig & langer mooi

Veilig voor uw sieraden: reinigt uw sieraad zonder schurende werking. Je kunt zo gerust waardevolle sieraden zoals een erfstuk of trouwring schoonmaken.

De toegevoegde onzichtbare laag geeft nog eens extra bescherming zodat u langer kunt genieten van mooie sieraden.


Voor alle metalen

Voor zowel goud, zilver, koper en zelfs gerhodineerde, verzilverde- en vergulde sieraden. Één product voor alle metalen bespaart u ruimte in uw kastje en hoeft u niet na te denken met welk middel u uw sieraden schoonmaakt.


Slechts 1 druppel

Erg duurzaam: Zo blijft de verpakking erg handzaam en heeft u slechts 1 druppeltje nodig voor een ring. U kunt zo wel meer dan 40 poetsbeurten doen met 1 verpakking en spaart u hierdoor ook het milieu.


Direct resultaat

Brengt uw sieraden direct weer op glans. Zo kunt u nog snel even uw sieraad oppoetsen voordat u naar het feest of die belangrijke afspraak gaat.

Wat houdt sieraden schoonmaken in en wat zijn de gevolgen?

sieraden juwelier

In de lucht zit zwavel, wat er voor zorgt dat uw sieraden snel dof en vies word. Als u het sieraden schoonmaakt met een reguleer schoonmaak- of polijst-middel dan wordt uw sieraden aangetast. Tevens dient u het sieraden met regelmaat te schoonmaken omdat de aanslag blijft terugkeren. Daarnaast neemt door het te vaak schoonmaken en polijsten ook de waarde van uw sieraden af. Start met het veilig schoonmaken en bescherm uw sieraad tegen zwavel en dofheid. Coat & Shine - Uit liefde voor uw sieraden!
Voor

Dof, geoxideerd en onbeschermd.
sieraden juwelier

Na

Behandeld met Coat & Shine: Glanzend, beschermd en vrij van oxide.
Eindhoven is een plaats gelegen in Noord Brabant. Noord-Brabant ook wel verkort tot Brabant, is een provincie in het zuiden van Nederland. De hoofdstad van Noord-Brabant is `s-Hertogenbosch. Noord-Brabant is momenteel verdeeld in 67 gemeenten.

Hoe sieraden schoonmaken met Coat & Shine?

In 3 stappen uw sieraden weer laten glimmen en beschermen door uw sieraden te schoonmaken met Coat & Shine.


Stap 1

Doe enkele druppels op de gratis meegeleverde Coat & Shine microvezeldoek.

Stap 2

Poets uw sieraden tot de aanslag is verdwenen en het weer opnieuw glanst. U ziet direct verschil!

Stap 3

Laat de unieke beschermlaag 1 minuut inwerken op uw sieraden. Time to shine!

Wat klanten uit omgeving Eindhoven zeggen over sieraden schoonmaken met Coat & Shine:

Ervaringen en meningen van onze klanten uit de omgeving Eindhoven die hun sieraden hebben schoongemaakt met Coat & Shine.


De waardering van Coat & Shine bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 52 beoordelingen.

Natachja van der Slot - Zoetermeer

Snelle levering van het product. Ik ben er ook erg blij mee. Ik ben gelijk aan de slag gegaan met het oppoetsen van mijn sieraden. Zwarte aanslag op mijn sieraden verdween als sneeuw voor de zon. Binnen een mum van tijd was alles schoon en glanzend. Heb het ook op bijoux uitgeprobeerd en zelfs die zijn weer mooi geworden. Dat had ik niet verwacht eerlijk gezegd.
Marcia Hulst - Vlaardingen

Zeer snelle levering en de coat en shine werkt perfect om je Josh sieraden weer te laten stralen!! Aanrader!!
Angelique Dirks - Ittervoort

Ook sieraden die enige tijd niet gedragen zijn worden weer mooi!
Alex Tomassen - Amersfoort

Coat & Shine is een heel goed product. Na het poetsen van bijv. een zilveren ring glimt deze je weer tegemoet. Bovendien heb je er maar heel weinig van nodig, dus je doet best lang met een flesje coat & shine.
Martin Kappinga - Groningen

Kwam Coat & Shine tegen op het web toen ik een middel zocht om mijn Buddha to Buddha armband te poetsen. Gekocht, gebruikt en prachtig resultaat.
W Hoekema - Vlaardingen

Het koper is heel mooi schoon geworden en het ziet er weer heel mooi glimmend uit ! Nu hoop ik maar dat het voor lange tijd zo blijft !!!!!
Bestel direct  »

Vragen en Antwoorden over sieraden schoonmaken met Coat & Shine:
Is Coat & Shine een polijstmiddel?

Nee, de unieke formule van Coat & Shine reinigt en beschermt uw sieraden juist zonder deze te polijsten of aan te tasten zoals andere poetsmiddelen dat wel doen. Zo blijft de waarde van uw sieraden optimaal.


Werkt Coat & Shine ook op bewerkte sieraden?

Jazeker, Coat & Shine is geschikt voor alle metalen, dus zo ook onder andere; gerhodineerde, verzilverde- en vergulde sieraden.


Kan ik Coat & Shine ook eerst even testen?

Ja, vraag uw lokale juwelier voor een gratis demonstratie. Zo kunt u direct het effect van Coat & Shine ervaren voor uw eigen sieraden.

Coat & Shine is ook verkrijgbaar bij: