Juwelier in Nijmegen

Veilig sieraden schoon laten maken met Coat & Shine™ bij uw juwelier in Nijmegen. bestellen
Coat & Shine is bekend van:

Waarom uw sieraden laten schoonmaken met Coat & Shine bij uw juwelier in Nijmegen?

U geeft om uw Sieraden, net als wij! Beleef daarom nu de meest veilige en innovatieve manier van Sieraden schoonmaken. Coat & Shine heeft een directe werking en zo ziet u terwijl u uw Sieraden schoonmaakt, dat het Sieraden direct haar glans terug krijgt. Coat & Shine maakt het Sieraden weer helemaal schoon en glanzend zonder deze aan te tasten zoals een polijstmiddel dat wel doet. Daarnaast bevat Coat & Shine een unieke formule; het maakt het Sieraden niet alleen vrij van de doffe en de zwarte laag maar brengt ook nog een voor het oog onzichtbare beschermlaag aan dat is gebaseerd op nanotechnologie. Hierdoor krijgt het zwavel geen kans en blijft het Sieraden voor een lange tijd beschermt. Uw lokale juwelier in Nijmegen biedt u de kans om Coat & Shine GRATIS uit te proberen.

Veilig & langer mooi

Veilig voor uw sieraden: reinigt uw sieraad zonder schurende werking. Je kunt zo gerust waardevolle sieraden zoals een erfstuk of trouwring schoonmaken.

De toegevoegde onzichtbare laag geeft nog eens extra bescherming zodat u langer kunt genieten van mooie sieraden.


Voor alle metalen

Voor zowel goud, zilver, koper en zelfs gerhodineerde, verzilverde- en vergulde sieraden. Één product voor alle metalen bespaart u ruimte in uw kastje en hoeft u niet na te denken met welk middel u uw sieraden schoonmaakt.


Slechts 1 druppel

Erg duurzaam: Zo blijft de verpakking erg handzaam en heeft u slechts 1 druppeltje nodig voor een ring. U kunt zo wel meer dan 40 poetsbeurten doen met 1 verpakking en spaart u hierdoor ook het milieu.


Direct resultaat

Brengt uw sieraden direct weer op glans. Zo kunt u nog snel even uw sieraad oppoetsen voordat u naar het feest of die belangrijke afspraak gaat.

Wat houdt sieraden schoonmaken in en wat zijn de gevolgen?

sieraden juwelier

In de lucht zit zwavel, wat er voor zorgt dat uw sieraden snel dof en vies word. Als u het sieraden schoonmaakt met een reguleer schoonmaak- of polijst-middel dan wordt uw sieraden aangetast. Tevens dient u het sieraden met regelmaat te schoonmaken omdat de aanslag blijft terugkeren. Daarnaast neemt door het te vaak schoonmaken en polijsten ook de waarde van uw sieraden af. Start met het veilig schoonmaken en bescherm uw sieraad tegen zwavel en dofheid. Coat & Shine - Uit liefde voor uw sieraden!
Voor

Dof, geoxideerd en onbeschermd.
sieraden juwelier

Na

Behandeld met Coat & Shine: Glanzend, beschermd en vrij van oxide.
Nijmegen is een plaats gelegen in Gelderland. Gelderland is de grootste provincie van Nederland. Gelderland is gelegen in het midden en oosten van Nederland het wordt in het noordoosten begrensd door Overijssel, in het zuiden door Limburg en Noord-Brabant, in het oosten door de Duitse deelstaat Noordrijn-Westfalen, in het uiterste zuidwesten door Zuid-Holland, in het noordwesten door het Veluwemeer, met aan de overkant Flevoland en in het westen door de provincie Utrecht, De hoofdstad is Arnhem.

Hoe sieraden schoonmaken met Coat & Shine?

In 3 stappen uw sieraden weer laten glimmen en beschermen door uw sieraden te schoonmaken met Coat & Shine.Stap 1

Doe enkele druppels op de gratis meegeleverde Coat & Shine microvezeldoek.

Stap 2

Poets uw sieraden tot de aanslag is verdwenen en het weer opnieuw glanst. U ziet direct verschil!

Stap 3

Laat de unieke beschermlaag 1 minuut inwerken op uw sieraden. Time to shine!

Wat klanten uit omgeving Nijmegen zeggen over sieraden schoonmaken met Coat & Shine:

Ervaringen en meningen van onze klanten uit de omgeving Nijmegen die hun sieraden hebben schoongemaakt met Coat & Shine.


De waardering van Coat & Shine bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 42 reviews.Vragen en Antwoorden over sieraden schoonmaken met Coat & Shine:
Is Coat & Shine een polijstmiddel?

Nee, de unieke formule van Coat & Shine reinigt en beschermt uw sieraden juist zonder deze te polijsten of aan te tasten zoals andere poetsmiddelen dat wel doen. Zo blijft de waarde van uw sieraden optimaal.


Werkt Coat & Shine ook op bewerkte sieraden?

Jazeker, Coat & Shine is geschikt voor alle metalen, dus zo ook onder andere; gerhodineerde, verzilverde- en vergulde sieraden.


Kan ik Coat & Shine ook eerst even testen?

Ja, vraag uw lokale juwelier voor een gratis demonstratie. Zo kunt u direct het effect van Coat & Shine ervaren voor uw eigen sieraden.

Coat & Shine is ook verkrijgbaar bij: