Koper polijsten

Koper polijsten, direct resultaat en langer mooi! bestellen
Coat & Shine is bekend van:

Waarom Koper schoonmaken met Coat & Shine?

Door het polijsten van uw Koper wordt er telkens weer een minuscuul klein laagje weg gepolijst. Hierdoor wordt uw Koper in feite beschadigd en verminderd de waarde ervan. Coat & Shine heeft een unieke formule waarbij uw Koper niet beschadigd maar het alleen de doffe aanslag verwijderd en uw Koper weer opnieuw laat glanzen. Daarnaast brengt Coat & Shine een voor het oog onzichtbare beschermlaag aan dat is gebaseerd op nanotechnologie. Deze laag weerhoud de zwavel in de lucht ervan om uw Koper aan te tasten. Coat & Shine is veilig voor uw Koper en houdt uw Koper vele malen langer mooi. Dus ga niet langer uw Koper polijsten maar start met het schoonmaken van uw Koper met Coat & Shine.

Veilig & langer mooi

Veilig voor uw koper: reinigt uw sieraad zonder schurende werking. Je kunt zo gerust waardevolle sieraden zoals een erfstuk of trouwring schoonmaken.

De toegevoegde onzichtbare laag geeft nog eens extra bescherming zodat u langer kunt genieten van mooie sieraden.


Voor alle metalen

Voor zowel goud, zilver, koper en zelfs gerhodineerde, verzilverde- en vergulde sieraden. Één product voor alle metalen bespaart u ruimte in uw kastje en hoeft u niet na te denken met welk middel u uw koper schoonmaakt.


Slechts 1 druppel

Erg duurzaam: Zo blijft de verpakking erg handzaam en heeft u slechts 1 druppeltje nodig voor een ring. U kunt zo wel meer dan 40 poetsbeurten doen met 1 verpakking en spaart u hierdoor ook het milieu.


Direct resultaat

Brengt uw koper direct weer op glans. Zo kunt u nog snel even uw sieraad oppoetsen voordat u naar het feest of die belangrijke afspraak gaat.

Wat houdt Koper polijsten in en wat zijn de gevolgen?

koper polijsten

Tijdens het Koper polijsten wordt het oppervlak van uw Koper glad en glanzend gemaakt waardoor het Koper een sterk spiegelend effect verkrijgt.


Maar let op: Als uw Koper onder een sterke microscoop wordt bezien, vertoont het oppervlak sterke pieken en dalen. Door het Koper polijsten worden de pieken steeds verder weg gepolijst totdat deze bijna vlak of sterk afgerond zijn. Het polijstproces begint met grof schuren, en door met steeds fijner schuurmateriaal of polijstmiddel te werken wordt de oppervlakte steeds gladder gemaakt. Het gevolg hiervan is dat uw Koper dunner wordt en dus sneller beschadigd en minder waard zal zijn. Met name bij vergulde en verzilverde sieraden is polijsten een verhoogd risico.
Voor

Dof, geoxideerd en onbeschermd.
koper polijsten

Na

Behandeld met Coat & Shine: Glanzend, beschermd en vrij van oxide.
Over Koper

Koper wordt al eeuwen gebruikt om sieraden van te maken. Koper wordt vaak gebruikt voor ringen, armbanden, horloges, colliers (kettingen), oorbellen en andere sieraden. Het is een relatief zacht en vormbaar metaal, al is het steviger dan de edelmetalen goud en zilver en wordt het om die reden ook wel toegevoegd om deze metalen beter bewerkbaar te maken. Waar zilver en goud niet reageren op lucht en vochtigheid, doet koper dat wel. Wees dit voor en bescherm het koper met Coat & Shine™

Hoe Koper polijsten met Coat & Shine?

In 3 stappen uw Koper weer laten glimmen en beschermen door uw Koper te polijsten met Coat & Shine.Stap 1

Doe enkele druppels op de gratis meegeleverde Coat & Shine microvezeldoek.

Stap 2

Poets uw koper tot de aanslag is verdwenen en het weer opnieuw glanst. U ziet direct verschil!

Stap 3

Laat de unieke beschermlaag 1 minuut inwerken op uw koper. Time to shine!

Wat klanten zeggen over Koper polijsten met Coat & Shine:

Ervaringen en meningen van onze klanten die hun Koper hebben gereinigd met Coat & Shine.


De waardering van Coat & Shine at Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 42 reviews.


Vragen en Antwoorden over Koper polijsten met Coat & Shine:
Is Coat & Shine een polijstmiddel?

Nee, de unieke formule van Coat & Shine reinigt en beschermt uw sieraden juist zonder deze te polijsten of aan te tasten zoals andere poetsmiddelen dat wel doen. Zo blijft de waarde van uw sieraden optimaal.


Werkt Coat & Shine ook op bewerkte sieraden?

Jazeker, Coat & Shine is geschikt voor alle metalen, dus zo ook onder andere; gerhodineerde, verzilverde- en vergulde sieraden.


Kan ik Coat & Shine ook eerst even testen?

Ja, vraag uw lokale juwelier voor een gratis demonstratie. Zo kunt u direct het effect van Coat & Shine ervaren voor uw eigen sieraden.

Coat & Shine is ook verkrijgbaar bij: