Koper schoonmaken met antikal

Koper schoonmaken, direct resultaat en langer mooi! bestellen
Coat & Shine is bekend van:

Wat houdt Koper schoonmaken met antikal in en wat zijn de gevolgen?

koper schoonmaken_met

In de lucht zit zwavel, wat er voor zorgt dat het Koper snel dof en vies word. Als u het Koper schoonmaakt met antikal dan wordt het Koper aangetast. Tevens dient u het Koper met regelmaat schoon te maken met antikal omdat de aanslag blijft terugkeren. Daarnaast neemt door het te vaak schoonmaken met antikal ook de waarde van het Koper af. U wilt liever een poetsmiddel dat veilig reinigt en ook nog eens beschermt voor een langer en mooier resultaat. Dus laat uit veiligheid voor uw Koper het antikal aan de kant en gebruik het juiste poetsmiddel; Coat & Shine.


koper schoonmaken_met met antikal

Waarom Koper schoonmaken met Coat & Shine in plaats van antikal?

U geeft om uw Koper, net als wij! Beleef daarom nu de meest veilige en innovatieve manier van Koper schoonmaken. Coat & Shine heeft een directe werking en zo ziet u terwijl u uw Koper schoonmaakt, dat het Koper direct haar glans terug krijgt. Coat & Shine maakt het Koper weer helemaal schoon en glanzend zonder deze aan te tasten zoals antikal dat wel doet. Daarnaast bevat Coat & Shine een unieke formule; het maakt het Koper niet alleen vrij van de doffe en de zwarte laag maar brengt ook nog een voor het oog onzichtbare beschermlaag aan dat is gebaseerd op nanotechnologie. Hierdoor krijgt het zwavel geen kans en blijft het Koper voor een lange tijd beschermt.
Voor

Dof, geoxideerd en onbeschermd.
koper schoonmaken_met

Na

Behandeld met Coat & Shine: Glanzend, beschermd en vrij van oxide.


Veilig & langer mooi

Veilig voor uw koper: reinigt uw sieraad zonder schurende werking. Je kunt zo gerust waardevolle sieraden zoals een erfstuk of trouwring schoonmaken.

De toegevoegde onzichtbare laag geeft nog eens extra bescherming zodat u langer kunt genieten van mooie sieraden.


Voor alle metalen

Voor zowel goud, zilver, koper en zelfs gerhodineerde, verzilverde- en vergulde sieraden. Één product voor alle metalen bespaart u ruimte in uw kastje en hoeft u niet na te denken met welk middel u uw koper schoonmaakt.


Slechts 1 druppel

Erg duurzaam: Zo blijft de verpakking erg handzaam en heeft u slechts 1 druppeltje nodig voor een ring. U kunt zo wel meer dan 40 poetsbeurten doen met 1 verpakking en spaart u hierdoor ook het milieu.


Direct resultaat

Brengt uw koper direct weer op glans. Zo kunt u nog snel even uw sieraad oppoetsen voordat u naar het feest of die belangrijke afspraak gaat.

Over Koper

Koper wordt al eeuwen gebruikt om sieraden van te maken. Koper wordt vaak gebruikt voor ringen, armbanden, horloges, colliers (kettingen), oorbellen en andere sieraden. Het is een relatief zacht en vormbaar metaal, al is het steviger dan de edelmetalen goud en zilver en wordt het om die reden ook wel toegevoegd om deze metalen beter bewerkbaar te maken. Waar zilver en goud niet reageren op lucht en vochtigheid, doet koper dat wel. Wees dit voor en bescherm het koper met Coat & Shine™

Coat & Shine bestellen

Hoe Koper schoonmaken met Coat & Shine?

In 3 stappen uw Koper weer laten glimmen en beschermen door uw Koper te schoonmaken met Coat & Shine.Stap 1

Doe enkele druppels op de gratis meegeleverde Coat & Shine microvezeldoek.

Stap 2

Poets uw koper tot de aanslag is verdwenen en het weer opnieuw glanst. U ziet direct verschil!

Stap 3

Laat de unieke beschermlaag 1 minuut inwerken op uw koper. Time to shine!

Wat klanten zeggen over Koper schoonmaken met Coat & Shine:

Ervaringen en meningen van onze klanten die hun Koper hebben schoongemaakt met Coat & Shine.


De waardering van Coat & Shine at Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 42 reviews.Vragen en Antwoorden over Koper schoonmaken met Coat & Shine:

Veel gestelde vragen over Koper schoonmaken met Coat & Shine en de daarbij horende antwoorden.
Is Coat & Shine een polijstmiddel?

Nee, de unieke formule van Coat & Shine reinigt en beschermt uw sieraden juist zonder deze te polijsten of aan te tasten zoals andere poetsmiddelen dat wel doen. Zo blijft de waarde van uw sieraden optimaal.


Werkt Coat & Shine ook op bewerkte sieraden?

Jazeker, Coat & Shine is geschikt voor alle metalen, dus zo ook onder andere; gerhodineerde, verzilverde- en vergulde sieraden.


Kan ik Coat & Shine ook eerst even testen?

Ja, vraag uw lokale juwelier voor een gratis demonstratie. Zo kunt u direct het effect van Coat & Shine ervaren voor uw eigen sieraden.

Coat & Shine is ook verkrijgbaar bij: