Metaal poetsen

Metaal poetsen, direct resultaat en langer mooi! bestellen
Coat & Shine is bekend van:

Waarom Metaal poetsen met Coat & Shine?

U geeft om uw Metaal, net als wij! Beleef daarom nu de meest veilige en innovatieve manier van Metaal schoonmaken. Coat & Shine heeft een directe werking en zo ziet u terwijl u uw Metaal poetst, dat het Metaal direct haar glans terug krijgt. Coat & Shine maakt het Metaal weer helemaal schoon en glanzend zonder deze aan te tasten zoals een polijstmiddel dat wel doet. Daarnaast bevat Coat & Shine een unieke formule; het maakt het Metaal niet alleen vrij van de doffe en de zwarte laag maar brengt ook nog een voor het oog onzichtbare beschermlaag aan dat is gebaseerd op nanotechnologie. Hierdoor krijgt het zwavel geen kans en blijft het Metaal voor een lange tijd beschermt.

Veilig & langer mooi

Veilig voor uw metaal: reinigt uw sieraad zonder schurende werking. Je kunt zo gerust waardevolle sieraden zoals een erfstuk of trouwring schoonmaken.

De toegevoegde onzichtbare laag geeft nog eens extra bescherming zodat u langer kunt genieten van mooie sieraden.


Voor alle metalen

Voor zowel goud, zilver, koper en zelfs gerhodineerde, verzilverde- en vergulde sieraden. Één product voor alle metalen bespaart u ruimte in uw kastje en hoeft u niet na te denken met welk middel u uw metaal schoonmaakt.


Slechts 1 druppel

Erg duurzaam: Zo blijft de verpakking erg handzaam en heeft u slechts 1 druppeltje nodig voor een ring. U kunt zo wel meer dan 40 poetsbeurten doen met 1 verpakking en spaart u hierdoor ook het milieu.


Direct resultaat

Brengt uw metaal direct weer op glans. Zo kunt u nog snel even uw sieraad oppoetsen voordat u naar het feest of die belangrijke afspraak gaat.

Wat houdt Metaal poetsen in en wat zijn de gevolgen?

metaal poetsen

In de lucht zit zwavel, wat er voor zorgt dat het Metaal snel dof en vies word. Als u het Metaal poetst met een reguleer schoonmaak- of polijst-middel dan wordt het Metaal aangetast. Tevens dient u het Metaal met regelmaat te poetsen omdat de aanslag blijft terugkeren. Daarnaast neemt door het te vaak poetsen en polijsten ook de waarde van het Metaal af. Stelt u zich eens voor dat u door een verkeerde schoonmaak methode uw trouwring of geërfde sieraad blijvend beschadigd. Start met het veilig schoonmaken en bescherm uw sieraad tegen zwavel en dofheid. Coat & Shine - Uit liefde voor uw sieraden!
Voor

Dof, geoxideerd en onbeschermd.
metaal poetsen

Na

Behandeld met Coat & Shine: Glanzend, beschermd en vrij van oxide.
Over Metaal

Men draagt een sieraad of juweel hoofdzakelijk op het lichaam met de bedoeling zichzelf te verfraaien. Een sieraad heeft geen functioneel karakter. Een horloge bijvoorbeeld heeft wel een functioneel karakter en wordt daarom doorgaans niet als sieraad beschouwd. Een meer gevoelsmatige definitie geeft weer dat een sieraad ook iets is wat men courant kan kopen bij een juwelier. Zo kan een horloge waarin edelstenen verwerkt zijn of dat bestaat uit een massief edelmetaal toch als sieraad beschouwd worden. De meeste sieraden zijn van (edel)metalen gemaakt zoals goud, zilver, koper, witgoud, rosé goud of zelfs platina. Een voorwerp hoeft dus geen edelstenen en/of edelmetaal te bevatten om een sieraad te zijn. Veel gebruikte sieraden zijn; oorbellen, een collier (ketting), armband, horloge, en een ring.


Hoe Metaal poetsen met Coat & Shine?

In 3 stappen uw Metaal weer laten glimmen en beschermen door uw Metaal te poetsen met Coat & Shine.Stap 1

Doe enkele druppels op de gratis meegeleverde Coat & Shine microvezeldoek.

Stap 2

Poets uw metaal tot de aanslag is verdwenen en het weer opnieuw glanst. U ziet direct verschil!

Stap 3

Laat de unieke beschermlaag 1 minuut inwerken op uw metaal. Time to shine!

Wat klanten zeggen over Metaal poetsen met Coat & Shine:

Ervaringen en meningen van onze klanten die hun Metaal hebben gepoetst met Coat & Shine.


De waardering van Coat & Shine at Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 42 reviews.


Coat & Shine bestellen

Vragen en Antwoorden over Metaal poetsen met Coat & Shine:
Is Coat & Shine een polijstmiddel?

Nee, de unieke formule van Coat & Shine reinigt en beschermt uw sieraden juist zonder deze te polijsten of aan te tasten zoals andere poetsmiddelen dat wel doen. Zo blijft de waarde van uw sieraden optimaal.


Werkt Coat & Shine ook op bewerkte sieraden?

Jazeker, Coat & Shine is geschikt voor alle metalen, dus zo ook onder andere; gerhodineerde, verzilverde- en vergulde sieraden.


Kan ik Coat & Shine ook eerst even testen?

Ja, vraag uw lokale juwelier voor een gratis demonstratie. Zo kunt u direct het effect van Coat & Shine ervaren voor uw eigen sieraden.


Coat & Shine is ook verkrijgbaar bij: