Coat & Shine Cleaner & Protector is getest op sieraden van:

1 van 5
 • Veilig

  Veilig voor alle (edel-)stenen

 • Voor alle metalen
  Waaronder goud, zilver, koper, staal

 • Duurzaam
  Maarliefst 40 poetsbeurten per 15ml

 • Langer mooi
  Door extra beschermde werking

1 van 4
 • Sammy-Jo Peeters

  Geweldig product. Het resultaat is perfect na eenmalig gebruik. Gebruikt het om mijn Pandora sieraden schoon te maken.

 • Saskia Wulmsen

  M'n zilveren Buddha to Buddha ring en m'n zilveren Zeuz armband werden na een minuutje poetsen wel stiekem weer als nieuw. En nu, een maandje later, shinen ze nog steeds.

 • Linda Vinois

  Ik was al een tijdje op zoek om mijn juweeltjes mooi op te kuisen. Direct uitgetest. Het werkt fantastisch. Ook heel vlugge en verzorgde levering. Bedankt !

 • Esmee v/d Neut

  Hele snelle service! En dan het product, wauw wat een verschil. Ik had m’n ketting al heel erg lang niet schoon gemaakt. Super blij mee

De 3 vijanden van jouw sieraden

Versnelde schade door

Zonlicht

Tijdens het dragen worden je sieraden blootgesteld aan zonlicht en de lucht om je heen. Hoewel dit deel uitmaakt van het dagelijkse leven, versnellen deze elementen het oxidatieproces. Jij wilt toch ook je sieraden zo lang mogelijk mooi houden?

Het risico van

Stof & vocht

Het open en bloot laten liggen van je prachtige sieraden op je kastje of tafel heeft gevolgen. Hoewel ze daar misschien schitteren als de sterren aan de hemel, trekken ze ongewenst stof en vocht aan. Dit beïnvloed de glans, versnelt het corrosieproces of beschadigd zelfs je sieraden, en dat willen we natuurlijk niet.

Het gevaar van

Oxide & Sulfide

Oxide en sulfide zijn natuurlijke elementen die reageren met de metalen in je sieraden. Beide elementen reageren met het metaal, wat kan leiden tot donkere vlekken of een dof uiterlijk op je sieraden. Een goede zorg voor je waardevolle sieraden is dus van belang.

De 4 beloftes van onze Coat & Shine Jewellery Cleaner & Protector:

Veilig: zonder polijstende werking

Herstelt de originele glans

De speciale zachte formule is als een tedere omhelzing voor je waardevolle sieraden. Het herstelt hun glans zonder ze te polijsten, waardoor de kostbaarheid en haar herinneringen van je geliefde stukken behouden blijft.

Slechts 1 flacon nodig

Geschikt voor alle metalen

Coat & Shine, geschikt voor alle metalen, is als een betrouwbare vriend voor je sieraden. Ongeacht of ze gemaakt zijn van goud, zilver, koper, platina of staal, je hebt slechts 1 flacon nodig.

Onzichtbare beschermlaag

Houdt oxide &sulfide tegen

De onzichtbare beschermlaag van Coat & Shine is als een geheime wachter voor je sieraden, die hen behoedt voor de schadelijke effecten van sulfide en oxide. Het is de sleutel tot het behouden van de schoonheid van je kostbare stukken, waardoor ze langer stralend blijven.

Extra zacht

Veilig voor (edel-)stenen

Coat & Shine Cleaner & Protector koestert de unieke schoonheid van elke (edel-)steen in je sieraden, zodat ze altijd stralen met hun eigen bijzondere pracht. Je kan dus zonder zorgen je sieraden die (edel-)stenen bevatte veilig schoonmaken en verzorgen.

Veel gestelde vragen over onze Cleaner & Protector

Repareert Coat & Shine beschadigingen?

Coat & Shine is een veilig en verzorgend sieradenpoetsmidel voor preventief onderhoud. Mocht je sieraden al beschadigd zijn, bezoek dan je lokale juwelier en vraag om advies hoe zij dit voor je kunnen herstellen.

Werkt Coat & Shine zoals een polijstmiddel?

De unieke formule van Coat & Shine reinigt en beschermt je sieraden juist zonder deze te polijsten of aan te tasten. Zo blijft de waarde van je sieraden optimaal.

Werkt Coat & Shine ook op bewerkte sieraden?

Jazeker, Coat & Shine is geschikt voor alle metalen, dus zo ook onder andere; gerhodineerde, verzilverde- en vergulde sieraden.

Is Coat & Shine veilig voor (edel)stenen?

Ja, Coat & Shine is veilig voor alle niet-poreuze materialen zoals kristallen, parels, (edel)stenen, glas en diamanten.

Hoe houdt Coat & Shine de sieraden zo lang mooi?

Coat & Shine brengt een voor het oog onzichtbare beschermlaag aan. Hierdoor maken sulfiden en oxiden geen kans om je sieraden weer dof en vies te maken (de welbekende zwarte laag).

Hoeveel kan ik schoonmaken met 15ml?

Omdat je voor de meeste sieraden slechts 1 druppel nodig hebt kun je wel meer dan 40 poetsbeurten doen met slechts één flacon van 15ml. Lekker duurzaam dus.

Welke flacon moet ik kiezen?

Ik heb weinig sieraden: 15 ML - goed voor 40 poetsbeurten
Ik heb veel sieraden: 30 ML - goed voor 80 poetsbeurten

 • Tevredenheidsgarantie:
  30 dagen retourtermijn

 • Op werkdagen voor 17:00 besteld is dezelfde dag verzonden.

 • Gratis verzending vanaf 75 euro

1 van 2