Pandora schoonmaken

Pandora schoonmaken, direct resultaat en langer mooi!



 bestellen
Coat & Shine is bekend van:

Waarom Pandora schoonmaken met Coat & Shine?

U geeft om uw Pandora, net als wij! Beleef daarom nu de meest veilige en innovatieve manier van Pandora schoonmaken. Coat & Shine heeft een directe werking en zo ziet u terwijl u uw Pandora schoonmaakt, dat uw sieraad direct haar glans terug krijgt. Coat & Shine maakt uw Pandora weer helemaal schoon en glanzend zonder deze aan te tasten zoals een polijstmiddel dat wel doet. Daarnaast bevat Coat & Shine nog een unieke formule; het maakt uw Pandora niet alleen vrij van de doffe en de zwarte laag maar brengt ook nog een voor het oog onzichtbare beschermende laag aan dat is gebaseerd op nanotechnologie. Hierdoor krijgt het zwavel geen kans en blijft uw Pandora voor een lange tijd beschermt.





Veilig & langer mooi

Veilig voor uw pandora: reinigt uw sieraad zonder schurende werking. Je kunt zo gerust waardevolle sieraden zoals een erfstuk of trouwring schoonmaken.

De toegevoegde onzichtbare laag geeft nog eens extra bescherming zodat u langer kunt genieten van mooie sieraden.


Voor alle metalen

Voor zowel goud, zilver, koper en zelfs gerhodineerde, verzilverde- en vergulde sieraden. Één product voor alle metalen bespaart u ruimte in uw kastje en hoeft u niet na te denken met welk middel u uw pandora schoonmaakt.


Slechts 1 druppel

Erg duurzaam: Zo blijft de verpakking erg handzaam en heeft u slechts 1 druppeltje nodig voor een ring. U kunt zo wel meer dan 40 poetsbeurten doen met 1 verpakking en spaart u hierdoor ook het milieu.


Direct resultaat

Brengt uw pandora direct weer op glans. Zo kunt u nog snel even uw sieraad oppoetsen voordat u naar het feest of die belangrijke afspraak gaat.

Wat houdt Pandora schoonmaken in en wat zijn de gevolgen?

pandora schoonmakenIn de lucht zit zwavel, wat er voor zorgt dat uw Pandora snel dof en vies word. Als u uw Pandora schoonmaakt met een reguleer schoonmaak- of polijst-middel dan wordt uw Pandora aangetast. Tevens dient u uw Pandora met regelmaat schoon te maken omdat de aanslag blijft terugkeren. Daarnaast neemt door het te vaak schoonmaken en polijsten ook de waarde van uw Pandora af. Stelt u zich eens voor dat u door een verkeerde schoonmaak methode uw trouwring of geërfde sieraad blijvend beschadigd. Start met het veilig schoonmaken en bescherm uw sieraad tegen zwavel en dofheid. Coat & Shine - Uit liefde voor uw sieraden!




Voor

Dof, geoxideerd en onbeschermd.
pandora schoonmaken

Na

Behandeld met Coat & Shine: Glanzend, beschermd en vrij van oxide.



Over Pandora

Pandora komt uit Denemarken en is vooral bekend om haar zelf samen te stellen bedelarmbanden. Toch bieden ze ook reguliere sieraden aan als ringen, oorbellen en colliers (kettingen). In 1982 opende goudmid Per Enevoldsen met zijn vrouw Winnie een juwelierszaak in Kopenhagen. Ze importeerden sieraden uit Thailand, maar toen de vraag hiernaar groeide, richtten ze zich vooral op de groothandel. In 1987 stopten ze de winkelactiviteiten en gingen ze verder als groothandel. Na enkele jaren startte het bedrijf een eigen fabriek in Thailand om hun eigen ontwerpen te produceren. Lone Frandsen werd als ontwerper aangenomen. In 1996 kwam goudsmid en ontwerper Lisbeth Larsen bij het bedrijf. Samen speelden zij een sleutelrol bij het vormen van de huidige Pandora-stijl. En omdat jij natuurlijk zuinig wilt zijn op jouw mooie Pandora sieraden zorgt Coat & Shine goed voor ze. Laat Coat & Shine jouw Pandora sieraden weer mooi glanzen en beschermen zodat ze langer mooi blijven.

Hoe Pandora schoonmaken met Coat & Shine?

In 3 stappen uw Pandora weer laten glimmen en beschermen door uw Pandora schoon te maken met Coat & Shine.



Stap 1

Doe enkele druppels op de gratis meegeleverde Coat & Shine microvezeldoek.

Stap 2

Poets uw pandora tot de aanslag is verdwenen en het weer opnieuw glanst. U ziet direct verschil!

Stap 3

Laat de unieke beschermlaag 1 minuut inwerken op uw pandora. Time to shine!

Wat klanten zeggen over Pandora schoonmaken met Coat & Shine:

Ervaringen en meningen van onze klanten die hun Pandora hebben schoongemaakt met Coat & Shine.


De waardering van Coat & Shine bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 42 reviews.


Vragen en Antwoorden over Pandora reinigen met Coat & Shine:



Is Coat & Shine een polijstmiddel?

Nee, de unieke formule van Coat & Shine reinigt en beschermt uw sieraden juist zonder deze te polijsten of aan te tasten zoals andere poetsmiddelen dat wel doen. Zo blijft de waarde van uw sieraden optimaal.


Werkt Coat & Shine ook op bewerkte sieraden?

Jazeker, Coat & Shine is geschikt voor alle metalen, dus zo ook onder andere; gerhodineerde, verzilverde- en vergulde sieraden.


Kan ik Coat & Shine ook eerst even testen?

Ja, vraag uw lokale juwelier voor een gratis demonstratie. Zo kunt u direct het effect van Coat & Shine ervaren voor uw eigen sieraden.





Coat & Shine is ook verkrijgbaar bij: