Rose Goud polijsten

Rose Goud polijsten met Coat & Shine, het meest veilig en langer mooi! bestellen
Bestel direct »
Coat & Shine is bekend van:

Stop met het beschadigen van uw Rose Goud door te polijsten!

Door het polijsten van uw Rose Goud wordt er telkens weer een minuscuul klein laagje weg gepolijst. Hierdoor wordt uw Rose Goud in feite beschadigd en verminderd de waarde ervan. Coat & Shine heeft een unieke formule waarbij uw Rose Goud niet beschadigd maar het alleen de doffe aanslag verwijderd en uw Rose Goud weer opnieuw laat glanzen. Daarnaast brengt Coat & Shine een voor het oog onzichtbare beschermlaag aan dat is gebaseerd op nanotechnologie. Deze laag weerhoud de zwavel in de lucht ervan om uw Rose Goud aan te tasten. Coat & Shine is veilig voor uw Rose Goud en houdt uw Rose Goud vele malen langer mooi. Dus ga niet langer uw Rose Goud polijsten maar start met het schoonmaken van uw Rose Goud met Coat & Shine.

Veilig & langer mooi

Veilig voor uw rose-goud: reinigt uw sieraad zonder schurende werking. Je kunt zo gerust waardevolle sieraden zoals een erfstuk of trouwring schoonmaken.

De toegevoegde onzichtbare laag geeft nog eens extra bescherming zodat u langer kunt genieten van mooie sieraden.


Voor alle metalen

Voor zowel goud, zilver, koper en zelfs gerhodineerde, verzilverde- en vergulde sieraden. Één product voor alle metalen bespaart u ruimte in uw kastje en hoeft u niet na te denken met welk middel u uw rose-goud schoonmaakt.


Slechts 1 druppel

Erg duurzaam: Zo blijft de verpakking erg handzaam en heeft u slechts 1 druppeltje nodig voor een ring. U kunt zo wel meer dan 40 poetsbeurten doen met 1 verpakking en spaart u hierdoor ook het milieu.


Direct resultaat

Brengt uw rose-goud direct weer op glans. Zo kunt u nog snel even uw sieraad oppoetsen voordat u naar het feest of die belangrijke afspraak gaat.

Wat houdt Rose Goud polijsten in en wat zijn de gevolgen?

rose-goud polijsten

Tijdens het Rose Goud polijsten wordt het oppervlak van uw Rose Goud glad en glanzend gemaakt waardoor het Rose Goud een sterk spiegelend effect verkrijgt.


Maar let op: Als uw Rose Goud onder een sterke microscoop wordt bezien, vertoont het oppervlak sterke pieken en dalen. Door het Rose Goud polijsten worden de pieken steeds verder weg gepolijst totdat deze bijna vlak of sterk afgerond zijn. Het polijstproces begint met grof schuren, en door met steeds fijner schuurmateriaal of polijstmiddel te werken wordt de oppervlakte steeds gladder gemaakt. Het gevolg hiervan is dat uw Rose Goud dunner wordt en dus sneller beschadigd en minder waard zal zijn. Met name bij vergulde en verzilverde sieraden is polijsten een verhoogd risico.
Voor

Dof, geoxideerd en onbeschermd.
rose-goud polijsten

Na

Behandeld met Coat & Shine: Glanzend, beschermd en vrij van oxide.
Over Rose Goud

Rose goud is een legering van goud en koper. Het goud verliest zijn kenmerkende gele kleur door de alliage, welke het goud ook harder maakt dan zuiver goud. Rose goud is veelal even duur dan geel goud van gelijk gehalte. Rose goud wordt steeds populairder en wordt vaak gebruikt voor ringen, armbanden, horloges, colliers (kettingen), oorbellen en andere sieraden.

Hoe Rose Goud polijsten met Coat & Shine?

In 3 stappen uw Rose Goud weer laten glimmen en beschermen door uw Rose Goud te polijsten met Coat & Shine.


Stap 1

Doe enkele druppels op de gratis meegeleverde Coat & Shine microvezeldoek.

Stap 2

Poets uw rose-goud tot de aanslag is verdwenen en het weer opnieuw glanst. U ziet direct verschil!

Stap 3

Laat de unieke beschermlaag 1 minuut inwerken op uw rose-goud. Time to shine!

Wat klanten zeggen over Rose Goud polijsten met Coat & Shine:

Ervaringen en meningen van onze klanten die hun Rose Goud hebben gereinigd met Coat & Shine.


De waardering van Coat & Shine bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 52 beoordelingen.

Natachja van der Slot - Zoetermeer

Snelle levering van het product. Ik ben er ook erg blij mee. Ik ben gelijk aan de slag gegaan met het oppoetsen van mijn sieraden. Zwarte aanslag op mijn sieraden verdween als sneeuw voor de zon. Binnen een mum van tijd was alles schoon en glanzend. Heb het ook op bijoux uitgeprobeerd en zelfs die zijn weer mooi geworden. Dat had ik niet verwacht eerlijk gezegd.
Alex Tomassen - Amersfoort

Coat & Shine is een heel goed product. Na het poetsen van bijv. een zilveren ring glimt deze je weer tegemoet. Bovendien heb je er maar heel weinig van nodig, dus je doet best lang met een flesje coat & shine.
Martin Kappinga - Groningen

Kwam Coat & Shine tegen op het web toen ik een middel zocht om mijn Buddha to Buddha armband te poetsen. Gekocht, gebruikt en prachtig resultaat.
W Hoekema - Vlaardingen

Het koper is heel mooi schoon geworden en het ziet er weer heel mooi glimmend uit ! Nu hoop ik maar dat het voor lange tijd zo blijft !!!!!
Juwelier van Rooij - Kaatsheuvel

Werkt perfect op zowel goud als zilver!! blijft langer mooi....zou wel graag een groter flesje willen bestellen.
Marcia Hulst - Vlaardingen

Zeer snelle levering en de coat en shine werkt perfect om je Josh sieraden weer te laten stralen!! Aanrader!!
Bestel direct  »

Vragen en Antwoorden over Rose Goud polijsten met Coat & Shine:
Is Coat & Shine een polijstmiddel?

Nee, de unieke formule van Coat & Shine reinigt en beschermt uw sieraden juist zonder deze te polijsten of aan te tasten zoals andere poetsmiddelen dat wel doen. Zo blijft de waarde van uw sieraden optimaal.


Werkt Coat & Shine ook op bewerkte sieraden?

Jazeker, Coat & Shine is geschikt voor alle metalen, dus zo ook onder andere; gerhodineerde, verzilverde- en vergulde sieraden.


Kan ik Coat & Shine ook eerst even testen?

Ja, vraag uw lokale juwelier voor een gratis demonstratie. Zo kunt u direct het effect van Coat & Shine ervaren voor uw eigen sieraden.

Coat & Shine is ook verkrijgbaar bij:


Uw winkel hier?