Rose Goud reinigen

Rose Goud reinigen, direct resultaat en langer mooi! bestellen
Coat & Shine is bekend van:

Waarom Rose Goud reinigen met Coat & Shine?

U geeft om uw Rose Goud, net als wij! Beleef daarom nu de meest veilige en innovatieve manier van Rose Goud schoonmaken. Coat & Shine heeft een directe werking en zo ziet u terwijl u uw Rose Goud reinigt, dat het Rose Goud direct haar glans terug krijgt. Coat & Shine maakt het Rose Goud weer helemaal schoon en glanzend zonder deze aan te tasten zoals een polijstmiddel dat wel doet. Daarnaast bevat Coat & Shine een unieke formule; het maakt het Rose Goud niet alleen vrij van de doffe en de zwarte laag maar brengt ook nog een voor het oog onzichtbare beschermlaag aan dat is gebaseerd op nanotechnologie. Hierdoor krijgt het zwavel geen kans en blijft het Rose Goud voor een lange tijd beschermt.

Veilig & langer mooi

Veilig voor uw rose-goud: reinigt uw sieraad zonder schurende werking. Je kunt zo gerust waardevolle sieraden zoals een erfstuk of trouwring schoonmaken.

De toegevoegde onzichtbare laag geeft nog eens extra bescherming zodat u langer kunt genieten van mooie sieraden.


Voor alle metalen

Voor zowel goud, zilver, koper en zelfs gerhodineerde, verzilverde- en vergulde sieraden. Één product voor alle metalen bespaart u ruimte in uw kastje en hoeft u niet na te denken met welk middel u uw rose-goud schoonmaakt.


Slechts 1 druppel

Erg duurzaam: Zo blijft de verpakking erg handzaam en heeft u slechts 1 druppeltje nodig voor een ring. U kunt zo wel meer dan 40 poetsbeurten doen met 1 verpakking en spaart u hierdoor ook het milieu.


Direct resultaat

Brengt uw rose-goud direct weer op glans. Zo kunt u nog snel even uw sieraad oppoetsen voordat u naar het feest of die belangrijke afspraak gaat.

Wat houdt Rose Goud reinigen in en wat zijn de gevolgen?

rose-goud reinigen

In de lucht zit zwavel, wat er voor zorgt dat het Rose Goud snel dof en vies word. Als u het Rose Goud reinigt met een reguleer schoonmaak- of polijst-middel dan wordt het Rose Goud aangetast. Tevens dient u het Rose Goud met regelmaat te reinigen omdat de aanslag blijft terugkeren. Daarnaast neemt door het te vaak reinigen en polijsten ook de waarde van het Rose Goud af. Stelt u zich eens voor dat u door een verkeerde schoonmaak methode uw trouwring of geërfde sieraad blijvend beschadigd. Start met het veilig schoonmaken en bescherm uw sieraad tegen zwavel en dofheid. Coat & Shine - Uit liefde voor uw sieraden!
Voor

Dof, geoxideerd en onbeschermd.
rose-goud reinigen

Na

Behandeld met Coat & Shine: Glanzend, beschermd en vrij van oxide.
Over Rose Goud

Rose goud is een legering van goud en koper. Het goud verliest zijn kenmerkende gele kleur door de alliage, welke het goud ook harder maakt dan zuiver goud. Rose goud is veelal even duur dan geel goud van gelijk gehalte. Rose goud wordt steeds populairder en wordt vaak gebruikt voor ringen, armbanden, horloges, colliers (kettingen), oorbellen en andere sieraden.

Coat & Shine bestellen

Wat klanten zeggen over Rose Goud reinigen met Coat & Shine:

Ervaringen en meningen van onze klanten die hun Rose Goud hebben gereinigd met Coat & Shine.


De waardering van Coat & Shine bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 42 reviews.


Coat & Shine bestellen

Vragen en Antwoorden over Rose Goud reinigen met Coat & Shine:Is Coat & Shine een polijstmiddel?

Nee, de unieke formule van Coat & Shine reinigt en beschermt uw sieraden juist zonder deze te polijsten of aan te tasten zoals andere poetsmiddelen dat wel doen. Zo blijft de waarde van uw sieraden optimaal.


Werkt Coat & Shine ook op bewerkte sieraden?

Jazeker, Coat & Shine is geschikt voor alle metalen, dus zo ook onder andere; gerhodineerde, verzilverde- en vergulde sieraden.


Kan ik Coat & Shine ook eerst even testen?

Ja, vraag uw lokale juwelier voor een gratis demonstratie. Zo kunt u direct het effect van Coat & Shine ervaren voor uw eigen sieraden.

Coat & Shine is ook verkrijgbaar bij: