Rose Goud schoonmaken met cola

Rose Goud schoonmaken, direct resultaat en langer mooi! bestellen
Bestel direct »
Coat & Shine is bekend van:


Veilig & langer mooi

Veilig voor uw rose-goud: reinigt uw sieraad zonder schurende werking. Je kunt zo gerust waardevolle sieraden zoals een erfstuk of trouwring schoonmaken.

De toegevoegde onzichtbare laag geeft nog eens extra bescherming zodat u langer kunt genieten van mooie sieraden.


Voor alle metalen

Voor zowel goud, zilver, koper en zelfs gerhodineerde, verzilverde- en vergulde sieraden. Één product voor alle metalen bespaart u ruimte in uw kastje en hoeft u niet na te denken met welk middel u uw rose-goud schoonmaakt.


Slechts 1 druppel

Erg duurzaam: Zo blijft de verpakking erg handzaam en heeft u slechts 1 druppeltje nodig voor een ring. U kunt zo wel meer dan 40 poetsbeurten doen met 1 verpakking en spaart u hierdoor ook het milieu.


Direct resultaat

Brengt uw rose-goud direct weer op glans. Zo kunt u nog snel even uw sieraad oppoetsen voordat u naar het feest of die belangrijke afspraak gaat.

Wat houdt Rose Goud schoonmaken met cola in en wat zijn de gevolgen?

rose-goud schoonmaken_met

In de lucht zit zwavel, wat er voor zorgt dat het Rose Goud snel dof en vies word. Als u het Rose Goud schoonmaakt met cola dan wordt het Rose Goud aangetast. Tevens dient u het Rose Goud met regelmaat schoon te maken met cola omdat de aanslag blijft terugkeren. Daarnaast neemt door het te vaak schoonmaken met cola ook de waarde van het Rose Goud af. U wilt liever een poetsmiddel dat veilig reinigt en ook nog eens beschermt voor een langer en mooier resultaat. Dus laat uit veiligheid voor uw Rose Goud het cola aan de kant en gebruik het juiste poetsmiddel; Coat & Shine.


rose-goud schoonmaken_met met cola

Waarom Rose Goud schoonmaken met Coat & Shine in plaats van cola?

U geeft om uw Rose Goud, net als wij! Beleef daarom nu de meest veilige en innovatieve manier van Rose Goud schoonmaken. Coat & Shine heeft een directe werking en zo ziet u terwijl u uw Rose Goud schoonmaakt, dat het Rose Goud direct haar glans terug krijgt. Coat & Shine maakt het Rose Goud weer helemaal schoon en glanzend zonder deze aan te tasten zoals cola dat wel doet. Daarnaast bevat Coat & Shine een unieke formule; het maakt het Rose Goud niet alleen vrij van de doffe en de zwarte laag maar brengt ook nog een voor het oog onzichtbare beschermlaag aan dat is gebaseerd op nanotechnologie. Hierdoor krijgt het zwavel geen kans en blijft het Rose Goud voor een lange tijd beschermt.
Voor

Dof, geoxideerd en onbeschermd.
rose-goud schoonmaken_met

Na

Behandeld met Coat & Shine: Glanzend, beschermd en vrij van oxide.
Over Rose Goud

Rose goud is een legering van goud en koper. Het goud verliest zijn kenmerkende gele kleur door de alliage, welke het goud ook harder maakt dan zuiver goud. Rose goud is veelal even duur dan geel goud van gelijk gehalte. Rose goud wordt steeds populairder en wordt vaak gebruikt voor ringen, armbanden, horloges, colliers (kettingen), oorbellen en andere sieraden.

Hoe Rose Goud schoonmaken met Coat & Shine?

In 3 stappen uw Rose Goud weer laten glimmen en beschermen door uw Rose Goud te schoonmaken met Coat & Shine.


Stap 1

Doe enkele druppels op de gratis meegeleverde Coat & Shine microvezeldoek.

Stap 2

Poets uw rose-goud tot de aanslag is verdwenen en het weer opnieuw glanst. U ziet direct verschil!

Stap 3

Laat de unieke beschermlaag 1 minuut inwerken op uw rose-goud. Time to shine!

Wat klanten zeggen over Rose Goud schoonmaken met Coat & Shine:

Ervaringen en meningen van onze klanten die hun Rose Goud hebben schoongemaakt met Coat & Shine.


De waardering van Coat & Shine bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 52 beoordelingen.

Natachja van der Slot - Zoetermeer

Snelle levering van het product. Ik ben er ook erg blij mee. Ik ben gelijk aan de slag gegaan met het oppoetsen van mijn sieraden. Zwarte aanslag op mijn sieraden verdween als sneeuw voor de zon. Binnen een mum van tijd was alles schoon en glanzend. Heb het ook op bijoux uitgeprobeerd en zelfs die zijn weer mooi geworden. Dat had ik niet verwacht eerlijk gezegd.
Alex Tomassen - Amersfoort

Coat & Shine is een heel goed product. Na het poetsen van bijv. een zilveren ring glimt deze je weer tegemoet. Bovendien heb je er maar heel weinig van nodig, dus je doet best lang met een flesje coat & shine.
Martin Kappinga - Groningen

Kwam Coat & Shine tegen op het web toen ik een middel zocht om mijn Buddha to Buddha armband te poetsen. Gekocht, gebruikt en prachtig resultaat.
W Hoekema - Vlaardingen

Het koper is heel mooi schoon geworden en het ziet er weer heel mooi glimmend uit ! Nu hoop ik maar dat het voor lange tijd zo blijft !!!!!
Juwelier van Rooij - Kaatsheuvel

Werkt perfect op zowel goud als zilver!! blijft langer mooi....zou wel graag een groter flesje willen bestellen.
Marcia Hulst - Vlaardingen

Zeer snelle levering en de coat en shine werkt perfect om je Josh sieraden weer te laten stralen!! Aanrader!!
Bestel direct  »

Vragen en Antwoorden over Rose Goud schoonmaken met Coat & Shine:

Veel gestelde vragen over Rose Goud schoonmaken met Coat & Shine en de daarbij horende antwoorden.
Is Coat & Shine een polijstmiddel?

Nee, de unieke formule van Coat & Shine reinigt en beschermt uw sieraden juist zonder deze te polijsten of aan te tasten zoals andere poetsmiddelen dat wel doen. Zo blijft de waarde van uw sieraden optimaal.


Werkt Coat & Shine ook op bewerkte sieraden?

Jazeker, Coat & Shine is geschikt voor alle metalen, dus zo ook onder andere; gerhodineerde, verzilverde- en vergulde sieraden.


Kan ik Coat & Shine ook eerst even testen?

Ja, vraag uw lokale juwelier voor een gratis demonstratie. Zo kunt u direct het effect van Coat & Shine ervaren voor uw eigen sieraden.

Coat & Shine is ook verkrijgbaar bij:


Uw winkel hier?