Sieraden polijsten

Sieraden polijsten met Coat & Shine, het meest veilig en langer mooi! bestellen
Bestel direct »
Coat & Shine is bekend van:

Stop met het beschadigen van uw Sieraden door te polijsten!

Door het polijsten van uw Sieraden wordt er telkens weer een minuscuul klein laagje weg gepolijst. Hierdoor wordt uw Sieraden in feite beschadigd en verminderd de waarde ervan. Coat & Shine heeft een unieke formule waarbij uw Sieraden niet beschadigd maar het alleen de doffe aanslag verwijderd en uw Sieraden weer opnieuw laat glanzen. Daarnaast brengt Coat & Shine een voor het oog onzichtbare beschermlaag aan dat is gebaseerd op nanotechnologie. Deze laag weerhoud de zwavel in de lucht ervan om uw Sieraden aan te tasten. Coat & Shine is veilig voor uw Sieraden en houdt uw Sieraden vele malen langer mooi. Dus ga niet langer uw Sieraden polijsten maar start met het schoonmaken van uw Sieraden met Coat & Shine.

Veilig & langer mooi

Veilig voor uw sieraden: reinigt uw sieraad zonder schurende werking. Je kunt zo gerust waardevolle sieraden zoals een erfstuk of trouwring schoonmaken.

De toegevoegde onzichtbare laag geeft nog eens extra bescherming zodat u langer kunt genieten van mooie sieraden.


Voor alle metalen

Voor zowel goud, zilver, koper en zelfs gerhodineerde, verzilverde- en vergulde sieraden. Één product voor alle metalen bespaart u ruimte in uw kastje en hoeft u niet na te denken met welk middel u uw sieraden schoonmaakt.


Slechts 1 druppel

Erg duurzaam: Zo blijft de verpakking erg handzaam en heeft u slechts 1 druppeltje nodig voor een ring. U kunt zo wel meer dan 40 poetsbeurten doen met 1 verpakking en spaart u hierdoor ook het milieu.


Direct resultaat

Brengt uw sieraden direct weer op glans. Zo kunt u nog snel even uw sieraad oppoetsen voordat u naar het feest of die belangrijke afspraak gaat.

Wat houdt Sieraden polijsten in en wat zijn de gevolgen?

sieraden polijsten

Tijdens het Sieraden polijsten wordt het oppervlak van uw Sieraden glad en glanzend gemaakt waardoor het Sieraden een sterk spiegelend effect verkrijgt.


Maar let op: Als uw Sieraden onder een sterke microscoop wordt bezien, vertoont het oppervlak sterke pieken en dalen. Door het Sieraden polijsten worden de pieken steeds verder weg gepolijst totdat deze bijna vlak of sterk afgerond zijn. Het polijstproces begint met grof schuren, en door met steeds fijner schuurmateriaal of polijstmiddel te werken wordt de oppervlakte steeds gladder gemaakt. Het gevolg hiervan is dat uw Sieraden dunner wordt en dus sneller beschadigd en minder waard zal zijn. Met name bij vergulde en verzilverde sieraden is polijsten een verhoogd risico.
Voor

Dof, geoxideerd en onbeschermd.
sieraden polijsten

Na

Behandeld met Coat & Shine: Glanzend, beschermd en vrij van oxide.
Over Sieraden

Men draagt een sieraad of juweel hoofdzakelijk op het lichaam met de bedoeling zichzelf te verfraaien. Een sieraad heeft geen functioneel karakter. Een horloge bijvoorbeeld heeft wel een functioneel karakter en wordt daarom doorgaans niet als sieraad beschouwd. Een meer gevoelsmatige definitie geeft weer dat een sieraad ook iets is wat men courant kan kopen bij een juwelier. Zo kan een horloge waarin edelstenen verwerkt zijn of dat bestaat uit een massief edelmetaal toch als sieraad beschouwd worden. De meeste sieraden zijn van (edel)metalen gemaakt zoals goud, zilver, koper, witgoud, rosé goud of zelfs platina. Een voorwerp hoeft dus geen edelstenen en/of edelmetaal te bevatten om een sieraad te zijn. Veel gebruikte sieraden zijn; oorbellen, een collier (ketting), armband, horloge, en een ring.

Hoe Sieraden polijsten met Coat & Shine?

In 3 stappen uw Sieraden weer laten glimmen en beschermen door uw Sieraden te polijsten met Coat & Shine.


Stap 1

Doe enkele druppels op de gratis meegeleverde Coat & Shine microvezeldoek.

Stap 2

Poets uw sieraden tot de aanslag is verdwenen en het weer opnieuw glanst. U ziet direct verschil!

Stap 3

Laat de unieke beschermlaag 1 minuut inwerken op uw sieraden. Time to shine!

Wat klanten zeggen over Sieraden polijsten met Coat & Shine:

Ervaringen en meningen van onze klanten die hun Sieraden hebben gereinigd met Coat & Shine.


De waardering van Coat & Shine bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 52 beoordelingen.

Natachja van der Slot - Zoetermeer

Snelle levering van het product. Ik ben er ook erg blij mee. Ik ben gelijk aan de slag gegaan met het oppoetsen van mijn sieraden. Zwarte aanslag op mijn sieraden verdween als sneeuw voor de zon. Binnen een mum van tijd was alles schoon en glanzend. Heb het ook op bijoux uitgeprobeerd en zelfs die zijn weer mooi geworden. Dat had ik niet verwacht eerlijk gezegd.
Marcia Hulst - Vlaardingen

Zeer snelle levering en de coat en shine werkt perfect om je Josh sieraden weer te laten stralen!! Aanrader!!
Angelique Dirks - Ittervoort

Ook sieraden die enige tijd niet gedragen zijn worden weer mooi!
Alex Tomassen - Amersfoort

Coat & Shine is een heel goed product. Na het poetsen van bijv. een zilveren ring glimt deze je weer tegemoet. Bovendien heb je er maar heel weinig van nodig, dus je doet best lang met een flesje coat & shine.
Martin Kappinga - Groningen

Kwam Coat & Shine tegen op het web toen ik een middel zocht om mijn Buddha to Buddha armband te poetsen. Gekocht, gebruikt en prachtig resultaat.
W Hoekema - Vlaardingen

Het koper is heel mooi schoon geworden en het ziet er weer heel mooi glimmend uit ! Nu hoop ik maar dat het voor lange tijd zo blijft !!!!!
Bestel direct  »

Vragen en Antwoorden over Sieraden polijsten met Coat & Shine:
Is Coat & Shine een polijstmiddel?

Nee, de unieke formule van Coat & Shine reinigt en beschermt uw sieraden juist zonder deze te polijsten of aan te tasten zoals andere poetsmiddelen dat wel doen. Zo blijft de waarde van uw sieraden optimaal.


Werkt Coat & Shine ook op bewerkte sieraden?

Jazeker, Coat & Shine is geschikt voor alle metalen, dus zo ook onder andere; gerhodineerde, verzilverde- en vergulde sieraden.


Kan ik Coat & Shine ook eerst even testen?

Ja, vraag uw lokale juwelier voor een gratis demonstratie. Zo kunt u direct het effect van Coat & Shine ervaren voor uw eigen sieraden.

Coat & Shine is ook verkrijgbaar bij:


Uw winkel hier?