Six schoonmaken

Six schoonmaken, direct resultaat en langer mooi! bestellen
Coat & Shine is bekend van:

Waarom Six schoonmaken met Coat & Shine?

U geeft om uw Six, net als wij! Beleef daarom nu de meest veilige en innovatieve manier van Six schoonmaken. Coat & Shine heeft een directe werking en zo ziet u terwijl u uw Six schoonmaakt, dat uw sieraad direct haar glans terug krijgt. Coat & Shine maakt uw Six weer helemaal schoon en glanzend zonder deze aan te tasten zoals een polijstmiddel dat wel doet. Daarnaast bevat Coat & Shine nog een unieke formule; het maakt uw Six niet alleen vrij van de doffe en de zwarte laag maar brengt ook nog een voor het oog onzichtbare beschermende laag aan dat is gebaseerd op nanotechnologie. Hierdoor krijgt het zwavel geen kans en blijft uw Six voor een lange tijd beschermt.

Veilig & langer mooi

Veilig voor uw six: reinigt uw sieraad zonder schurende werking. Je kunt zo gerust waardevolle sieraden zoals een erfstuk of trouwring schoonmaken.

De toegevoegde onzichtbare laag geeft nog eens extra bescherming zodat u langer kunt genieten van mooie sieraden.


Voor alle metalen

Voor zowel goud, zilver, koper en zelfs gerhodineerde, verzilverde- en vergulde sieraden. Één product voor alle metalen bespaart u ruimte in uw kastje en hoeft u niet na te denken met welk middel u uw six schoonmaakt.


Slechts 1 druppel

Erg duurzaam: Zo blijft de verpakking erg handzaam en heeft u slechts 1 druppeltje nodig voor een ring. U kunt zo wel meer dan 40 poetsbeurten doen met 1 verpakking en spaart u hierdoor ook het milieu.


Direct resultaat

Brengt uw six direct weer op glans. Zo kunt u nog snel even uw sieraad oppoetsen voordat u naar het feest of die belangrijke afspraak gaat.

Wat houdt Six schoonmaken in en wat zijn de gevolgen?

six schoonmakenIn de lucht zit zwavel, wat er voor zorgt dat uw Six snel dof en vies word. Als u uw Six schoonmaakt met een reguleer schoonmaak- of polijst-middel dan wordt uw Six aangetast. Tevens dient u uw Six met regelmaat schoon te maken omdat de aanslag blijft terugkeren. Daarnaast neemt door het te vaak schoonmaken en polijsten ook de waarde van uw Six af. Stelt u zich eens voor dat u door een verkeerde schoonmaak methode uw trouwring of geërfde sieraad blijvend beschadigd. Start met het veilig schoonmaken en bescherm uw sieraad tegen zwavel en dofheid. Coat & Shine - Uit liefde voor uw sieraden!
Voor

Dof, geoxideerd en onbeschermd.
six schoonmaken

Na

Behandeld met Coat & Shine: Glanzend, beschermd en vrij van oxide.Over Six

Six werd al snel een van de marktleiders in de mode sieraden, accessoires en zonnebrillen. De diverse collecties zijn oorbellen, ringen, colliers (kettingen), armbanden, horloges en accessoires van textiel en een grote selectie van echte zilveren sieraden. Six is een merk van Beeline GmbH dat werd opgericht in 2000 en is vandaag de dag vertegenwoordigd in 26 landen. En omdat jij natuurlijk zuinig wilt zijn op jouw mooie Six sieraden zorgt Coat & Shine goed voor ze. Laat Coat & Shine jouw Six sieraden weer mooi glanzen en beschermen zodat ze langer mooi blijven.

Hoe Six schoonmaken met Coat & Shine?

In 3 stappen uw Six weer laten glimmen en beschermen door uw Six schoon te maken met Coat & Shine.Stap 1

Doe enkele druppels op de gratis meegeleverde Coat & Shine microvezeldoek.

Stap 2

Poets uw six tot de aanslag is verdwenen en het weer opnieuw glanst. U ziet direct verschil!

Stap 3

Laat de unieke beschermlaag 1 minuut inwerken op uw six. Time to shine!

Wat klanten zeggen over Six schoonmaken met Coat & Shine:

Ervaringen en meningen van onze klanten die hun Six hebben schoongemaakt met Coat & Shine.


De waardering van Coat & Shine at Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 42 reviews.


Vragen en Antwoorden over Six reinigen met Coat & Shine:Is Coat & Shine een polijstmiddel?

Nee, de unieke formule van Coat & Shine reinigt en beschermt uw sieraden juist zonder deze te polijsten of aan te tasten zoals andere poetsmiddelen dat wel doen. Zo blijft de waarde van uw sieraden optimaal.


Werkt Coat & Shine ook op bewerkte sieraden?

Jazeker, Coat & Shine is geschikt voor alle metalen, dus zo ook onder andere; gerhodineerde, verzilverde- en vergulde sieraden.


Kan ik Coat & Shine ook eerst even testen?

Ja, vraag uw lokale juwelier voor een gratis demonstratie. Zo kunt u direct het effect van Coat & Shine ervaren voor uw eigen sieraden.

Coat & Shine is ook verkrijgbaar bij: