Witgoud poetsen

Witgoud poetsen, direct resultaat en langer mooi! bestellen


4300+
1800+
3200+
Coat & Shine is bekend van:

Waarom Witgoud poetsen met Coat & Shine?

U geeft om uw Witgoud, net als wij! Beleef daarom nu de meest veilige en innovatieve manier van Witgoud schoonmaken. Coat & Shine heeft een directe werking en zo ziet u terwijl u uw Witgoud poetst, dat het Witgoud direct haar glans terug krijgt. Coat & Shine maakt het Witgoud weer helemaal schoon en glanzend zonder deze aan te tasten zoals een polijstmiddel dat wel doet. Daarnaast bevat Coat & Shine een unieke formule; het maakt het Witgoud niet alleen vrij van de doffe en de zwarte laag maar brengt ook nog een voor het oog onzichtbare beschermlaag aan dat is gebaseerd op nanotechnologie. Hierdoor krijgt het zwavel geen kans en blijft het Witgoud voor een lange tijd beschermt.

Veilig & langer mooi

Veilig voor uw witgoud: reinigt uw sieraad zonder schurende werking. Je kunt zo gerust waardevolle sieraden zoals een erfstuk of trouwring schoonmaken.

De toegevoegde onzichtbare laag geeft nog eens extra bescherming zodat u langer kunt genieten van mooie sieraden.


Voor alle metalen

Voor zowel goud, zilver, koper en zelfs gerhodineerde, verzilverde- en vergulde sieraden. Één product voor alle metalen bespaart u ruimte in uw kastje en hoeft u niet na te denken met welk middel u uw witgoud schoonmaakt.


Slechts 1 druppel

Erg duurzaam: Zo blijft de verpakking erg handzaam en heeft u slechts 1 druppeltje nodig voor een ring. U kunt zo wel meer dan 40 poetsbeurten doen met 1 verpakking en spaart u hierdoor ook het milieu.


Direct resultaat

Brengt uw witgoud direct weer op glans. Zo kunt u nog snel even uw sieraad oppoetsen voordat u naar het feest of die belangrijke afspraak gaat.

Wat houdt Witgoud poetsen in en wat zijn de gevolgen?

witgoud poetsen

In de lucht zit zwavel, wat er voor zorgt dat het Witgoud snel dof en vies word. Als u het Witgoud poetst met een reguleer schoonmaak- of polijst-middel dan wordt het Witgoud aangetast. Tevens dient u het Witgoud met regelmaat te poetsen omdat de aanslag blijft terugkeren. Daarnaast neemt door het te vaak poetsen en polijsten ook de waarde van het Witgoud af. Stelt u zich eens voor dat u door een verkeerde schoonmaak methode uw trouwring of geërfde sieraad blijvend beschadigd. Start met het veilig schoonmaken en bescherm uw sieraad tegen zwavel en dofheid. Coat & Shine - Uit liefde voor uw sieraden!


Voor

Dof, geoxideerd en onbeschermd.
witgoud poetsen

Na

Behandeld met Coat & Shine: Glanzend, beschermd en vrij van oxide.


Witgoud is een legering welke goud in combinatie met platina of zilver bevat. Het goud verliest zijn kenmerkende gele kleur door de alliage, welke het goud ook harder maakt dan zuiver goud. Omdat witgoud (18 KT) ook metalen uit de platinagroep kan bevatten en het vrij bewerkelijk is, is het veelal duurder dan geel goud van gelijk gehalte. De denkfout dat witgoud platina zou zijn wordt echter veel gemaakt. Witgoud wordt voornamelijk gebruikt voor trouwringen maar ook voor gewone ringen, armbanden, horloges, colliers (kettingen), oorbellen en andere sieraden.


Hoe Witgoud poetsen met Coat & Shine?

In 3 stappen uw Witgoud weer laten glimmen en beschermen door uw Witgoud te poetsen met Coat & Shine.Stap 1

Doe enkele druppels op de gratis meegeleverde Coat & Shine microvezeldoek.

Stap 2

Poets uw witgoud tot de aanslag is verdwenen en het weer opnieuw glanst. U ziet direct verschil!

Stap 3

Laat de unieke beschermlaag 1 minuut inwerken op uw witgoud. Time to shine!

Wat klanten zeggen over Witgoud poetsen met Coat & Shine:

Ervaringen en meningen van onze klanten die hun Witgoud hebben gepoetst met Coat & Shine.


De waardering van Coat & Shine bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 42 reviews.


Coat & Shine bestellen

Vragen en Antwoorden over Witgoud poetsen met Coat & Shine:
Is Coat & Shine een polijstmiddel?

Nee, de unieke formule van Coat & Shine reinigt en beschermt uw sieraden juist zonder deze te polijsten of aan te tasten zoals andere poetsmiddelen dat wel doen. Zo blijft de waarde van uw sieraden optimaal.


Werkt Coat & Shine ook op bewerkte sieraden?

Jazeker, Coat & Shine is geschikt voor alle metalen, dus zo ook onder andere; gerhodineerde, verzilverde- en vergulde sieraden.


Kan ik Coat & Shine ook eerst even testen?

Ja, vraag uw lokale juwelier voor een gratis demonstratie. Zo kunt u direct het effect van Coat & Shine ervaren voor uw eigen sieraden.
Coat & Shine is ook verkrijgbaar bij: