Witgoud polijsten

Witgoud polijsten, direct resultaat en langer mooi! bestellen
Coat & Shine is bekend van:

Waarom Witgoud schoonmaken met Coat & Shine?

Door het polijsten van uw Witgoud wordt er telkens weer een minuscuul klein laagje weg gepolijst. Hierdoor wordt uw Witgoud in feite beschadigd en verminderd de waarde ervan. Coat & Shine heeft een unieke formule waarbij uw Witgoud niet beschadigd maar het alleen de doffe aanslag verwijderd en uw Witgoud weer opnieuw laat glanzen. Daarnaast brengt Coat & Shine een voor het oog onzichtbare beschermlaag aan dat is gebaseerd op nanotechnologie. Deze laag weerhoud de zwavel in de lucht ervan om uw Witgoud aan te tasten. Coat & Shine is veilig voor uw Witgoud en houdt uw Witgoud vele malen langer mooi. Dus ga niet langer uw Witgoud polijsten maar start met het schoonmaken van uw Witgoud met Coat & Shine.

Veilig & langer mooi

Veilig voor uw witgoud: reinigt uw sieraad zonder schurende werking. Je kunt zo gerust waardevolle sieraden zoals een erfstuk of trouwring schoonmaken.

De toegevoegde onzichtbare laag geeft nog eens extra bescherming zodat u langer kunt genieten van mooie sieraden.


Voor alle metalen

Voor zowel goud, zilver, koper en zelfs gerhodineerde, verzilverde- en vergulde sieraden. Één product voor alle metalen bespaart u ruimte in uw kastje en hoeft u niet na te denken met welk middel u uw witgoud schoonmaakt.


Slechts 1 druppel

Erg duurzaam: Zo blijft de verpakking erg handzaam en heeft u slechts 1 druppeltje nodig voor een ring. U kunt zo wel meer dan 40 poetsbeurten doen met 1 verpakking en spaart u hierdoor ook het milieu.


Direct resultaat

Brengt uw witgoud direct weer op glans. Zo kunt u nog snel even uw sieraad oppoetsen voordat u naar het feest of die belangrijke afspraak gaat.

Wat houdt Witgoud polijsten in en wat zijn de gevolgen?

witgoud polijsten

Tijdens het Witgoud polijsten wordt het oppervlak van uw Witgoud glad en glanzend gemaakt waardoor het Witgoud een sterk spiegelend effect verkrijgt.


Maar let op: Als uw Witgoud onder een sterke microscoop wordt bezien, vertoont het oppervlak sterke pieken en dalen. Door het Witgoud polijsten worden de pieken steeds verder weg gepolijst totdat deze bijna vlak of sterk afgerond zijn. Het polijstproces begint met grof schuren, en door met steeds fijner schuurmateriaal of polijstmiddel te werken wordt de oppervlakte steeds gladder gemaakt. Het gevolg hiervan is dat uw Witgoud dunner wordt en dus sneller beschadigd en minder waard zal zijn. Met name bij vergulde en verzilverde sieraden is polijsten een verhoogd risico.
Voor

Dof, geoxideerd en onbeschermd.
witgoud polijsten

Na

Behandeld met Coat & Shine: Glanzend, beschermd en vrij van oxide.
Over Witgoud

Witgoud is een legering welke goud in combinatie met platina of zilver bevat. Het goud verliest zijn kenmerkende gele kleur door de alliage, welke het goud ook harder maakt dan zuiver goud. Omdat witgoud (18 KT) ook metalen uit de platinagroep kan bevatten en het vrij bewerkelijk is, is het veelal duurder dan geel goud van gelijk gehalte. De denkfout dat witgoud platina zou zijn wordt echter veel gemaakt. Witgoud wordt voornamelijk gebruikt voor trouwringen maar ook voor gewone ringen, armbanden, horloges, colliers (kettingen), oorbellen en andere sieraden.

Hoe Witgoud polijsten met Coat & Shine?

In 3 stappen uw Witgoud weer laten glimmen en beschermen door uw Witgoud te polijsten met Coat & Shine.Stap 1

Doe enkele druppels op de gratis meegeleverde Coat & Shine microvezeldoek.

Stap 2

Poets uw witgoud tot de aanslag is verdwenen en het weer opnieuw glanst. U ziet direct verschil!

Stap 3

Laat de unieke beschermlaag 1 minuut inwerken op uw witgoud. Time to shine!

Wat klanten zeggen over Witgoud polijsten met Coat & Shine:

Ervaringen en meningen van onze klanten die hun Witgoud hebben gereinigd met Coat & Shine.


De waardering van Coat & Shine bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 42 reviews.


Vragen en Antwoorden over Witgoud polijsten met Coat & Shine:
Is Coat & Shine een polijstmiddel?

Nee, de unieke formule van Coat & Shine reinigt en beschermt uw sieraden juist zonder deze te polijsten of aan te tasten zoals andere poetsmiddelen dat wel doen. Zo blijft de waarde van uw sieraden optimaal.


Werkt Coat & Shine ook op bewerkte sieraden?

Jazeker, Coat & Shine is geschikt voor alle metalen, dus zo ook onder andere; gerhodineerde, verzilverde- en vergulde sieraden.


Kan ik Coat & Shine ook eerst even testen?

Ja, vraag uw lokale juwelier voor een gratis demonstratie. Zo kunt u direct het effect van Coat & Shine ervaren voor uw eigen sieraden.

Coat & Shine is ook verkrijgbaar bij: