Witgouden horloge reinigen

Witgouden horloge reinigen, direct resultaat en langer mooi! bestellen
Coat & Shine is bekend van:

Waarom Witgouden horloge reinigen met Coat & Shine?

U geeft om uw Witgouden, net als wij! Beleef daarom nu de meest veilige en innovatieve manier van Witgouden reinigen. Coat & Shine heeft een directe werking en zo ziet u terwijl u uw Witgouden reinigt, dat uw Witgouden horloge direct haar glans terug krijgt. Coat & Shine maakt uw Witgouden horloge weer helemaal schoon en glanzend zonder deze aan te tasten zoals een polijstmiddel dat wel doet. Daarnaast bevat Coat & Shine een unieke formule; het maakt uw Witgouden horloge niet alleen vrij van de doffe en de zwarte laag maar brengt ook nog een voor het oog onzichtbare beschermlaag aan dat is gebaseerd op nanotechnologie. Hierdoor krijgt het zwavel geen kans en blijft uw Witgouden horloge voor een lange tijd beschermt.

Veilig & langer mooi

Veilig voor uw witgouden: reinigt uw sieraad zonder schurende werking. Je kunt zo gerust waardevolle sieraden zoals een erfstuk of trouwring schoonmaken.

De toegevoegde onzichtbare laag geeft nog eens extra bescherming zodat u langer kunt genieten van mooie sieraden.


Voor alle metalen

Voor zowel goud, zilver, koper en zelfs gerhodineerde, verzilverde- en vergulde sieraden. Één product voor alle metalen bespaart u ruimte in uw kastje en hoeft u niet na te denken met welk middel u uw witgouden schoonmaakt.


Slechts 1 druppel

Erg duurzaam: Zo blijft de verpakking erg handzaam en heeft u slechts 1 druppeltje nodig voor een ring. U kunt zo wel meer dan 40 poetsbeurten doen met 1 verpakking en spaart u hierdoor ook het milieu.


Direct resultaat

Brengt uw witgouden direct weer op glans. Zo kunt u nog snel even uw sieraad oppoetsen voordat u naar het feest of die belangrijke afspraak gaat.

Wat houdt Witgouden horloge reinigen in en wat zijn de gevolgen?

witgouden reinigen_soort

In de lucht zit zwavel, wat er voor zorgt dat uw Witgouden horloge snel dof en vies word. Als u uw Witgouden horloge reinigt met een reguleer schoonmaak- of polijst-middel dan wordt uw Witgouden horloge aangetast. Tevens dient u uw Witgouden horloge met regelmaat te reinigen omdat de aanslag blijft terugkeren. Daarnaast neemt door het te vaak reinigen en polijsten ook de waarde van uw Witgouden horloge af. Stelt u zich eens voor dat u door een verkeerde schoonmaak methode uw trouwring of geërfde sieraad blijvend beschadigd. Start met het veilig schoonmaken en bescherm uw sieraad tegen zwavel en dofheid. Coat & Shine - Uit liefde voor uw sieraden!
Voor

Dof, geoxideerd en onbeschermd.
witgouden reinigen_soort

Na

Behandeld met Coat & Shine: Glanzend, beschermd en vrij van oxide.
Over Witgouden

Witgoud is een legering welke goud in combinatie met platina of zilver bevat. Het goud verliest zijn kenmerkende gele kleur door de alliage, welke het goud ook harder maakt dan zuiver goud. Omdat witgoud (18 KT) ook metalen uit de platinagroep kan bevatten en het vrij bewerkelijk is, is het veelal duurder dan geel goud van gelijk gehalte. De denkfout dat witgoud platina zou zijn wordt echter veel gemaakt. Witgoud wordt voornamelijk gebruikt voor trouwringen maar ook voor gewone ringen, armbanden, horloges, colliers (kettingen), oorbellen en andere sieraden.

Coat & Shine bestellen

Wat klanten zeggen over Witgouden horloge reinigen met Coat & Shine:

Ervaringen en meningen van onze klanten die hun Witgouden horloge hebben gereinigd met Coat & Shine.


De waardering van Coat & Shine bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 42 reviews.Vragen en Antwoorden over Witgouden horloge reinigen met Coat & Shine:

Veel gestelde vragen over Witgouden horloge reinigen met Coat & Shine en de daarbij horende antwoorden.
Is Coat & Shine een polijstmiddel?

Nee, de unieke formule van Coat & Shine reinigt en beschermt uw sieraden juist zonder deze te polijsten of aan te tasten zoals andere poetsmiddelen dat wel doen. Zo blijft de waarde van uw sieraden optimaal.


Werkt Coat & Shine ook op bewerkte sieraden?

Jazeker, Coat & Shine is geschikt voor alle metalen, dus zo ook onder andere; gerhodineerde, verzilverde- en vergulde sieraden.


Kan ik Coat & Shine ook eerst even testen?

Ja, vraag uw lokale juwelier voor een gratis demonstratie. Zo kunt u direct het effect van Coat & Shine ervaren voor uw eigen sieraden.

Coat & Shine is ook verkrijgbaar bij: