Zilver 925 poetsen

Zilver 925 poetsen, direct resultaat en langer mooi! bestellen
Coat & Shine is bekend van:

Waarom Zilver 925 poetsen met Coat & Shine?

U geeft om uw Zilver 925, net als wij! Beleef daarom nu de meest veilige en innovatieve manier van Zilver 925 schoonmaken. Coat & Shine heeft een directe werking en zo ziet u terwijl u uw Zilver 925 poetst, dat het Zilver 925 direct haar glans terug krijgt. Coat & Shine maakt het Zilver 925 weer helemaal schoon en glanzend zonder deze aan te tasten zoals een polijstmiddel dat wel doet. Daarnaast bevat Coat & Shine een unieke formule; het maakt het Zilver 925 niet alleen vrij van de doffe en de zwarte laag maar brengt ook nog een voor het oog onzichtbare beschermlaag aan dat is gebaseerd op nanotechnologie. Hierdoor krijgt het zwavel geen kans en blijft het Zilver 925 voor een lange tijd beschermt.

Veilig & langer mooi

Veilig voor uw zilver-925: reinigt uw sieraad zonder schurende werking. Je kunt zo gerust waardevolle sieraden zoals een erfstuk of trouwring schoonmaken.

De toegevoegde onzichtbare laag geeft nog eens extra bescherming zodat u langer kunt genieten van mooie sieraden.


Voor alle metalen

Voor zowel goud, zilver, koper en zelfs gerhodineerde, verzilverde- en vergulde sieraden. Één product voor alle metalen bespaart u ruimte in uw kastje en hoeft u niet na te denken met welk middel u uw zilver-925 schoonmaakt.


Slechts 1 druppel

Erg duurzaam: Zo blijft de verpakking erg handzaam en heeft u slechts 1 druppeltje nodig voor een ring. U kunt zo wel meer dan 40 poetsbeurten doen met 1 verpakking en spaart u hierdoor ook het milieu.


Direct resultaat

Brengt uw zilver-925 direct weer op glans. Zo kunt u nog snel even uw sieraad oppoetsen voordat u naar het feest of die belangrijke afspraak gaat.

Wat houdt Zilver 925 poetsen in en wat zijn de gevolgen?

zilver-925 poetsen

In de lucht zit zwavel, wat er voor zorgt dat het Zilver 925 snel dof en vies word. Als u het Zilver 925 poetst met een reguleer schoonmaak- of polijst-middel dan wordt het Zilver 925 aangetast. Tevens dient u het Zilver 925 met regelmaat te poetsen omdat de aanslag blijft terugkeren. Daarnaast neemt door het te vaak poetsen en polijsten ook de waarde van het Zilver 925 af. Stelt u zich eens voor dat u door een verkeerde schoonmaak methode uw trouwring of geërfde sieraad blijvend beschadigd. Start met het veilig schoonmaken en bescherm uw sieraad tegen zwavel en dofheid. Coat & Shine - Uit liefde voor uw sieraden!
Voor

Dof, geoxideerd en onbeschermd.
zilver-925 poetsen

Na

Behandeld met Coat & Shine: Glanzend, beschermd en vrij van oxide.
Over Zilver 925

Zilver 925 ook wel sterling zilver genoemd, is een wit glanzend en vrij zacht metaal. Het is vrij zeldzaam een daardoor kostbaar. De glans van zilver 925 maakt het een gewild metaal voor sieraden. Het metaal is stabiel in zuivere lucht en zuiver water, maar indien blootgesteld aan ozon of waterstofsulfide gaat het verkleuren. In het geval dat zilver met zwavel in aanraking komt vormt zich een zwarte laag (ook wel `zilversulfide` genoemd). Zilver 925 wordt vaak gebruikt voor ringen, armbanden, horloges, colliers (kettingen), oorbellen en andere sieraden.


Hoe Zilver 925 poetsen met Coat & Shine?

In 3 stappen uw Zilver 925 weer laten glimmen en beschermen door uw Zilver 925 te poetsen met Coat & Shine.Stap 1

Doe enkele druppels op de gratis meegeleverde Coat & Shine microvezeldoek.

Stap 2

Poets uw zilver-925 tot de aanslag is verdwenen en het weer opnieuw glanst. U ziet direct verschil!

Stap 3

Laat de unieke beschermlaag 1 minuut inwerken op uw zilver-925. Time to shine!

Wat klanten zeggen over Zilver 925 poetsen met Coat & Shine:

Ervaringen en meningen van onze klanten die hun Zilver 925 hebben gepoetst met Coat & Shine.


De waardering van Coat & Shine at Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 42 reviews.


Coat & Shine bestellen

Vragen en Antwoorden over Zilver 925 poetsen met Coat & Shine:
Is Coat & Shine een polijstmiddel?

Nee, de unieke formule van Coat & Shine reinigt en beschermt uw sieraden juist zonder deze te polijsten of aan te tasten zoals andere poetsmiddelen dat wel doen. Zo blijft de waarde van uw sieraden optimaal.


Werkt Coat & Shine ook op bewerkte sieraden?

Jazeker, Coat & Shine is geschikt voor alle metalen, dus zo ook onder andere; gerhodineerde, verzilverde- en vergulde sieraden.


Kan ik Coat & Shine ook eerst even testen?

Ja, vraag uw lokale juwelier voor een gratis demonstratie. Zo kunt u direct het effect van Coat & Shine ervaren voor uw eigen sieraden.


Coat & Shine is ook verkrijgbaar bij: