Zilver schoonmaken met groene zeep

Zilver schoonmaken, direct resultaat en langer mooi! bestellen
Coat & Shine is bekend van:

Wat houdt Zilver schoonmaken met groene zeep in en wat zijn de gevolgen?

zilver schoonmaken_met

In de lucht zit zwavel, wat er voor zorgt dat het Zilver snel dof en vies word. Als u het Zilver schoonmaakt met groene zeep dan wordt het Zilver aangetast. Tevens dient u het Zilver met regelmaat schoon te maken met groene zeep omdat de aanslag blijft terugkeren. Daarnaast neemt door het te vaak schoonmaken met groene zeep ook de waarde van het Zilver af. U wilt liever een poetsmiddel dat veilig reinigt en ook nog eens beschermt voor een langer en mooier resultaat. Dus laat uit veiligheid voor uw Zilver het groene zeep aan de kant en gebruik het juiste poetsmiddel; Coat & Shine.


zilver schoonmaken_met met groene-zeep

Waarom Zilver schoonmaken met Coat & Shine in plaats van groene zeep?

U geeft om uw Zilver, net als wij! Beleef daarom nu de meest veilige en innovatieve manier van Zilver schoonmaken. Coat & Shine heeft een directe werking en zo ziet u terwijl u uw Zilver schoonmaakt, dat het Zilver direct haar glans terug krijgt. Coat & Shine maakt het Zilver weer helemaal schoon en glanzend zonder deze aan te tasten zoals groene zeep dat wel doet. Daarnaast bevat Coat & Shine een unieke formule; het maakt het Zilver niet alleen vrij van de doffe en de zwarte laag maar brengt ook nog een voor het oog onzichtbare beschermlaag aan dat is gebaseerd op nanotechnologie. Hierdoor krijgt het zwavel geen kans en blijft het Zilver voor een lange tijd beschermt.
Voor

Dof, geoxideerd en onbeschermd.
zilver schoonmaken_met

Na

Behandeld met Coat & Shine: Glanzend, beschermd en vrij van oxide.


Veilig & langer mooi

Veilig voor uw zilver: reinigt uw sieraad zonder schurende werking. Je kunt zo gerust waardevolle sieraden zoals een erfstuk of trouwring schoonmaken.

De toegevoegde onzichtbare laag geeft nog eens extra bescherming zodat u langer kunt genieten van mooie sieraden.


Voor alle metalen

Voor zowel goud, zilver, koper en zelfs gerhodineerde, verzilverde- en vergulde sieraden. Één product voor alle metalen bespaart u ruimte in uw kastje en hoeft u niet na te denken met welk middel u uw zilver schoonmaakt.


Slechts 1 druppel

Erg duurzaam: Zo blijft de verpakking erg handzaam en heeft u slechts 1 druppeltje nodig voor een ring. U kunt zo wel meer dan 40 poetsbeurten doen met 1 verpakking en spaart u hierdoor ook het milieu.


Direct resultaat

Brengt uw zilver direct weer op glans. Zo kunt u nog snel even uw sieraad oppoetsen voordat u naar het feest of die belangrijke afspraak gaat.

Over Zilver

Zilver is een wit glanzend en vrij zacht metaal. Het is vrij zeldzaam een daardoor kostbaar. Zilver wordt vaak gebruikt voor ringen, armbanden, horloges, colliers (kettingen), oorbellen en andere sieraden. De glans van zilver maakt het een gewild metaal voor sieraden. Het metaal is stabiel in zuivere lucht en zuiver water, maar indien blootgesteld aan ozon of waterstofsulfide gaat het verkleuren. In het geval dat zilver met zwavel in aanraking komt vormt zich een zwarte laag (ook wel `zilversulfide` genoemd). Wees zilversulfide voor en bescherm het zilver met Coat & Shine™

Coat & Shine bestellen

Hoe Zilver schoonmaken met Coat & Shine?

In 3 stappen uw Zilver weer laten glimmen en beschermen door uw Zilver te schoonmaken met Coat & Shine.Stap 1

Doe enkele druppels op de gratis meegeleverde Coat & Shine microvezeldoek.

Stap 2

Poets uw zilver tot de aanslag is verdwenen en het weer opnieuw glanst. U ziet direct verschil!

Stap 3

Laat de unieke beschermlaag 1 minuut inwerken op uw zilver. Time to shine!

Wat klanten zeggen over Zilver schoonmaken met Coat & Shine:

Ervaringen en meningen van onze klanten die hun Zilver hebben schoongemaakt met Coat & Shine.


De waardering van Coat & Shine bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 42 reviews.Vragen en Antwoorden over Zilver schoonmaken met Coat & Shine:

Veel gestelde vragen over Zilver schoonmaken met Coat & Shine en de daarbij horende antwoorden.
Is Coat & Shine een polijstmiddel?

Nee, de unieke formule van Coat & Shine reinigt en beschermt uw sieraden juist zonder deze te polijsten of aan te tasten zoals andere poetsmiddelen dat wel doen. Zo blijft de waarde van uw sieraden optimaal.


Werkt Coat & Shine ook op bewerkte sieraden?

Jazeker, Coat & Shine is geschikt voor alle metalen, dus zo ook onder andere; gerhodineerde, verzilverde- en vergulde sieraden.


Kan ik Coat & Shine ook eerst even testen?

Ja, vraag uw lokale juwelier voor een gratis demonstratie. Zo kunt u direct het effect van Coat & Shine ervaren voor uw eigen sieraden.

Coat & Shine is ook verkrijgbaar bij: