Zilveren ketting polijsten

Zilveren ketting polijsten, direct resultaat en langer mooi! bestellen
Coat & Shine is bekend van:

Waarom Zilveren ketting polijsten met Coat & Shine?

Door het polijsten van uw Zilveren wordt er telkens weer een minuscuul klein laagje weg gepolijst. Hierdoor wordt uw Zilveren ketting in feite beschadigd en verminderd de waarde ervan. Coat & Shine heeft een unieke formule waarbij uw Zilveren niet wordt beschadigd maar het alleen de doffe aanslag verwijderd en uw Zilveren weer opnieuw laat glanzen. Daarnaast brengt Coat & Shine een voor het oog onzichtbare beschermlaag aan dat is gebaseerd op nanotechnologie. Deze laag weerhoud de zwavel in de lucht ervan om uw Zilveren ketting aan te tasten. Coat & Shine is veilig voor uw Zilveren ketting en houdt uw Zilveren ketting langer mooi. Dus ga niet langer uw Zilveren ketting polijsten maar start met het schoonmaken van uw Zilveren ketting met Coat & Shine.

Veilig & langer mooi

Veilig voor uw zilveren: reinigt uw sieraad zonder schurende werking. Je kunt zo gerust waardevolle sieraden zoals een erfstuk of trouwring schoonmaken.

De toegevoegde onzichtbare laag geeft nog eens extra bescherming zodat u langer kunt genieten van mooie sieraden.


Voor alle metalen

Voor zowel goud, zilver, koper en zelfs gerhodineerde, verzilverde- en vergulde sieraden. Één product voor alle metalen bespaart u ruimte in uw kastje en hoeft u niet na te denken met welk middel u uw zilveren schoonmaakt.


Slechts 1 druppel

Erg duurzaam: Zo blijft de verpakking erg handzaam en heeft u slechts 1 druppeltje nodig voor een ring. U kunt zo wel meer dan 40 poetsbeurten doen met 1 verpakking en spaart u hierdoor ook het milieu.


Direct resultaat

Brengt uw zilveren direct weer op glans. Zo kunt u nog snel even uw sieraad oppoetsen voordat u naar het feest of die belangrijke afspraak gaat.

Wat houdt Zilveren ketting polijsten in en wat zijn de gevolgen?

Bij het polijsten van uw Zilveren ketting wordt het oppervlak van uw Zilveren ketting glad en glanzend gemaakt waardoor uw Zilveren ketting een sterk spiegelend effect verkrijgt.

Maar let op: Als uw Zilveren ketting onder een sterke microscoop wordt bezien, vertoont het oppervlak sterke pieken en dalen. Door Zilveren ketting polijsten worden de pieken steeds verder weg gepolijst totdat deze bijna vlak of sterk afgerond zijn. Het polijstproces begint met grof schuren, en door met steeds fijner schuurmateriaal of polijstmiddel te werken wordt de oppervlakte steeds gladder gemaakt. Het gevolg hiervan is dat uw Zilveren ketting dunner wordt en dus sneller beschadigd en minder waard zal zijn. Met name bij vergulde en verzilverde sieraden is polijsten een verhoogd risico.

Over Zilveren

Zilver is een wit glanzend en vrij zacht metaal. Het is vrij zeldzaam een daardoor kostbaar. De glans van zilver maakt het een gewild metaal voor sieraden. Het metaal is stabiel in zuivere lucht en zuiver water, maar indien blootgesteld aan ozon of waterstofsulfide gaat het verkleuren. In het geval dat zilver met zwavel in aanraking komt vormt zich een zwarte laag (ook wel `zilversulfide` genoemd). Zilver wordt vaak gebruikt voor ringen, armbanden, horloges, colliers (kettingen), oorbellen en andere sieraden.

Hoe Zilveren ketting polijsten met Coat & Shine?

In 3 stappen uw Zilveren ketting weer laten glimmen en beschermen door uw Zilveren ketting te polijsten met Coat & Shine.Stap 1

Doe enkele druppels op de gratis meegeleverde Coat & Shine microvezeldoek.

Stap 2

Poets uw zilveren ketting tot de aanslag is verdwenen en het weer opnieuw glanst. U ziet direct verschil!

Stap 3

Laat de unieke beschermlaag 1 minuut inwerken op uw zilveren ketting. Time to shine!
Coat & Shine bestellen

Wat klanten zeggen over Zilveren ketting polijsten met Coat & Shine:

Ervaringen en meningen van onze klanten die hun Zilveren hebben gereinigd met Coat & Shine.


De waardering van Coat & Shine bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 42 reviews.Vragen en Antwoorden over Zilveren ketting polijsten met Coat & Shine:

Veel gestelde vragen over Zilveren ketting polijsten met Coat & Shine en de daarbij horende antwoorden.
Is Coat & Shine een polijstmiddel?

Nee, de unieke formule van Coat & Shine reinigt en beschermt uw sieraden juist zonder deze te polijsten of aan te tasten zoals andere poetsmiddelen dat wel doen. Zo blijft de waarde van uw sieraden optimaal.


Werkt Coat & Shine ook op bewerkte sieraden?

Jazeker, Coat & Shine is geschikt voor alle metalen, dus zo ook onder andere; gerhodineerde, verzilverde- en vergulde sieraden.


Kan ik Coat & Shine ook eerst even testen?

Ja, vraag uw lokale juwelier voor een gratis demonstratie. Zo kunt u direct het effect van Coat & Shine ervaren voor uw eigen sieraden.Coat & Shine is ook verkrijgbaar bij: