Sieraden schoonmaken? Zo doe je dat

Sieraden schoonmaken? Zo doe je dat

Sieraden zijn zoveel meer dan alleen decoratieve stukken; ze vertegenwoordigen herinneringen, emoties en persoonlijke verhalen. Het is van essentieel belang om deze dierbare juwelen in hun beste staat te houden. Niet alleen om hun glans te behouden, maar ook om de betekenis en de verhalen die ze vertegenwoordigen te bewaren. Dit is waar regelmatig schoonmaken van sieraden om de hoek komt kijken.

De pracht van goed onderhouden sieraden

Het is geen geheim dat sieraden na verloop van tijd hun glans kunnen verliezen. De dagelijkse blootstelling aan stof, vuil, parfum en andere elementen kan leiden tot dofheid en verkleuring. Dit is waar regelmatig sieradenonderhoud van pas komt. Door je sieraden regelmatig schoon te maken, kun je hun oorspronkelijke pracht herstellen en behouden.

Hoe maak je je sieraden schoon?

Sieraden schoonmaken kan eenvoudig zijn. Een effectieve manier om je sieraden te reinigen en hun glans te herstellen is het poetsmiddel van Coat & Shine. Dit speciaal geformuleerde product is ontworpen om sieraden te reinigen en te beschermen zonder schade aan te richten. Het verwijdert vuil en aanslag en herstelt de glans van je sieraden. Bovendien vormt het een onzichtbare beschermingslaag op basis van nanotechnologie, waardoor je sieraden langer beschermd blijven tegen oxidatie en slijtage.

Een investering in behoud

Het regelmatig schoonmaken van je sieraden is een investering in hun behoud. Het helpt voorkomen dat sieraden verkleuren, waardoor ze hun waarde behouden. Bovendien komt het hun emotionele betekenis ten goede en blijven ze er stralend uitzien.

Terug naar blog

Ervaringen van onze klanten

Lees hieronder een greep uit onze Trustpilot reviews over wat klanten over ons schrijven.

 • Sammy-Jo Peeters

  Geweldig product. Het resultaat is perfect na eenmalig gebruik. Gebruikt het om mijn Pandora sieraden schoon te maken.

 • Saskia Wulmsen

  M'n zilveren Buddha to Buddha ring en m'n zilveren Zeuz armband werden na een minuutje poetsen wel stiekem weer als nieuw. En nu, een maandje later, shinen ze nog steeds.

 • Linda Vinois

  Ik was al een tijdje op zoek om mijn juweeltjes mooi op te kuisen. Direct uitgetest. Het werkt fantastisch. Ook heel vlugge en verzorgde levering. Bedankt !

 • Esmee v/d Neut

  Hele snelle service! En dan het product, wauw wat een verschil. Ik had m’n ketting al heel erg lang niet schoon gemaakt. Super blij mee

Waarom Coat & Shine Cleaner & Protector?

Repareert Coat & Shine beschadigingen?

Coat & Shine is een veilig en verzorgend sieradenpoetsmidel voor preventief onderhoud. Mocht je sieraden al beschadigd zijn, bezoek dan je lokale juwelier en vraag om advies hoe zij dit voor je kunnen herstellen.

Werkt Coat & Shine zoals een polijstmiddel?

De unieke formule van Coat & Shine reinigt en beschermt je sieraden juist zonder deze te polijsten of aan te tasten. Zo blijft de waarde van je sieraden optimaal.

Werkt Coat & Shine ook op bewerkte sieraden?

Jazeker, Coat & Shine is geschikt voor alle metalen, dus zo ook onder andere; gerhodineerde, verzilverde- en vergulde sieraden.

Is Coat & Shine veilig voor (edel)stenen?

Ja, Coat & Shine is veilig voor alle niet-poreuze materialen zoals kristallen, parels, (edel)stenen, glas en diamanten.

Hoe houdt Coat & Shine de sieraden zo lang mooi?

Coat & Shine brengt een voor het oog onzichtbare beschermlaag aan. Hierdoor maken sulfiden en oxiden geen kans om je sieraden weer dof en vies te maken (de welbekende zwarte laag).

Hoeveel kan ik schoonmaken met 15ml?

Omdat je voor de meeste sieraden slechts 1 druppel nodig hebt kun je wel meer dan 40 poetsbeurten doen met slechts één flacon van 15ml. Lekker duurzaam dus.


"Cherish your precious jewellery"